Kerran vielä / One more time

30. joulukuuta 2013


Muutamia jouluisia tunnelmia vielä. Musta, valkoinen ja kulta, ripauksella vihreää; ei tuosta yhdistelmästä päässyt joulunakaan. Tykkään kovin, eli ensimmäisessä kuvassa kaikki lempparini, marmori mukaan lukien. 

Huomenna vaihdetaan vuosi. Miten sen teemme, on vielä hieman auki. Ihanien ystävien luoksi meidän piti mennä, mutta olen kärsinyt ihan kamalasta flunssasta joka kaivelee jo poskionteloissa. Tiedä siis jaksaako lähteä. Sydän tietysti on jo menossa, mutta joku järjen ääni on minustakin vihdoin löytynyt. Torstaina kuitenkin aloitan jälleen työt. No huomenna sen näkee. Jos jäämme kotiin, aiomme pistää ns. överiksi: hummerikeittoa, shamppanjaa ja suklaakakkua. Lillemanille tietysti omia herkkuja. Onhan meillä vähän syytä juhlaankin.. muutakin kuin vain Uusi Vuosi. ;-) 

Ihanaa Vuoden vaihdetta Teille!!

Ps. Osaako muuten kukaan kertoa miten tinat valetaan induktioliedellä....? Tähän saakka menneet tinakauhalla kaasuhellalla, nyt sormi suussa.. :)

/
One more time some christmas pics. Tomorrow it's going to be New Year's Eve. I want to wish you all the best for the year 2014!!

12 kommenttia:

 1. Me mietimme myös tinojen valamista induktioliedellä; hätävarana ajatuksena lämmittää paistinpannu ja siihen tinakauha. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes, sitä mekin mietittiin, mutta mitähän pannu tykkää?! Teflonpinta ei välttämättä tykkää tinakauhasta.. No, jotain keksitään varmasti. :) Sädehtivää Uutta Vuotta!

   Poista
 2. Tässä on juttu tinanvalamisesta ja induktioliedestä: http://m.iltalehti.fi/asuminen/2013123017882354_an.shtml

  VastaaPoista
 3. Teillä on aina vain niin upean näköistä. :)
  Koitahan levätä, ettei tule pahempaa jälkitautia.
  Mahtavaa uutta vuotta 2014. <3

  VastaaPoista
 4. Hyvää uutta vuotta! Täälläkin vuosi vaihtuu kotisohvalla flunssassa... oh well, that's life...!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äsh, toivottavasti voit jo paremmin! Hyvää Uutta Vuotta kuitenkin, etenkin tervettä loppuvuotta. :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Proudly designed by Mlekoshi playground