Jälkeen / After

28. joulukuuta 2013


Joulu on vietetty. Aatto meillä kotona, perheidemme kanssa ja tapaninpäivänä suuntasimme vielä jälkijouluille landelle. Sieltä kotiuduimme tänään ja heti oli napattava muutama "jälkeen" kuva kodin joulutunnelmista. Nyt kynttilät palavat jälleen niin kuusessa kuin kynttilänjaloissakin. Antaa joulun hetken vielä jatkua vaan. 

Joulutunnelmiamme on voinut seurata Instagramin (@platefuloflove) puolella jonne olen nappaillut kuvia enemmänkin.

Miten teidän Joulunne on sujunut?

/
Some snapshots from today when we arrived home. We had a lovely Christmas with our families in our place but on a boxing day we went to the country side and came back home today. Christmas is still going on.. More photos on Instagram (@platefuloflove).

How was your Christmas?

2 kommenttia:

 1. Sympaattiselta näyttää, todella. Ja kyllä joulu vaan on kiva. Instassakin sulla oli ihania kuvia, indeed :)
  Mä olen myös edelleen joulukuplassa, ja me ollaan vaan fiilistelty monta päivää ;) Ihanat pyhät ja kiva kun on töistä vapaata niin saa rauhassa ladata akkuja. Kevät on taas taatusti kovaa tykitystä töissä (huoh jo valmiiksi), joten on hyvä että nyt saa ladata energiavarastoja.
  Mukavia päiviä sinne teillekin. Nauttikaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ah, niinpä. Ihania pyhiä. Itselläkin alkaa taas työt heti ensi vuoden alusta, joten tämä yhteinen aika perheen kanssa on maistunut extra-luxukselta. Samalla myös niin haikea olo.. :)

   Kävin aiemmin päivällä jo katsastamassa sun kuvakoosteen tästä vuodesta. Ihania kuvia ja tunnelmia. Täytynee itsekin hypätä tämän vuoden muistojen sekaan.. Nautinnollista loppuvuotta! :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Proudly designed by Mlekoshi playground