Juhlien jälkeen / after the party

9. joulukuuta 2013Itsenäisyyspäivän juhlinnat takana, joillakin oli juhlaa enemmän ja joillakin vähemmän ja jotkut päättivät käyttää juhlapäivän tarpeettomaan riehumiseen, kuten Tampereen tapahtumista on uutisista saatu useampana päivänä lukea. Käsittämätöntä, suututtaa moinen..

Meidän itsenäisyyspäivän pyhät vietettiin rauhallisesti landella. Nautittiin hyvästä ruoasta ja yhdessäolosta isovanhempien kera. Lauantaina pääsin minä tyttö kyllä ulkoilemaankin, kun olimme ihanan ystäväni kanssa Turuus katsomassa The Soundsin keikkaa. Tuli pitkästä aikaa hieman hipattuakin!

Tänään vietämme kotipäivää lillemanin kanssa, joka pyhinä kärsi flunssasta. Iisisti kotosalla parannellaan, minäkin, joka heräsin aamulla kurkkukipeänä ja tukkoisena. Nyt on hyvää aikaa leikkien lomassa laitella kotiinkin vihdoin joulua. Viime viikolla kävin Tiirinkosken Tehtaalla hakemassa kotiin hieman joulujuttuja ja ihanilta tehtaan tytöiltä sain kasan havujakin. Osa niistä päätyi sieltä ostamaani suureen Tine K:n lasimaljaan. Yksinkertaisen kauniita ilman koristeitakin. Tarkkasilmäiset ehkä huomasivat, että Milk on edelleen vailla kupuaan.. Taitaa FDS:llä painaa joulukiireet kun eivät pariin viikkoon ole ehtineet edes vahvistamaan tilaustani. No eiköhän se kupu jouluksi saada?! :)

Tänä jouluna meille ei tosiaan kuusta tulekaan, koska uskon, että siinä roikkuisi enemmän lilleman kuin joulun koristeet. Suureen lasipulloon hankitaan vielä yksi iso havun tai männynoksa. Joulukukkia, muutamia tähtiä.. yksinkertaisista jutuista on tänä vuonna meidän joulu tehty. 

Nyt takaisin kotihommiin kun minimies vielä vetelee päikkäreitään. Ihanaa viikkoa! :-)

/
In Finland we had the long weekend celebrating Finnish Independence Day. We mainly spent it on country side. Now we are at home again and it's time to decorate our home for christmas. This year it's going to be very simple things in our house; we are not going to have christmas tree. Only twigs, couple of stars, christmas flowers.. Simple christmas! 


12 kommenttia:

 1. Mukavaa kun pääsit vähän hippaamaan :) Pikaista paranemista sinne ja mukavaa joulun odotusta!

  t.Sanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No juu, mutta kyllä tässä on nyt ollut menoja taas hetkeksi.. Ja kiitos, onneksi lilleman voi jo hyvin ja äitikin. :)

   Poista
 2. Tampereen tapahtumat olivat kyllä taas aivan käsittämättömiä. Täällä Pirkanmaalla ne ovat kyllä olleet viikonlopun puheenaihe, kun ei vain voi ymmärtää. Nuo oksat ovat niin kauniit, meillä maljakossa on lähinnä risukasa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo.. ei mitään järkeä.. huh.

   Sori, mutta nauratti tuo sun "risukasa". :D Ehkei nyt sentäs sellainen kuitenkaan.. vaikka voihan sekin näyttää kauniilta?! :)

   Poista
 3. Ai sielläkin ollaan tukkoisina? No höh! Täällä myös. No, nyt vain lepäillään, kyllä me kohta taas ollaan kuosissa. :)
  Ihanalta viikonlopulta kuulosti sun meiningit. Tuollainen tekee niin hyvää välillä.
  Upeita nuo oksat. Ja ihan kaikki muukin… ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ah, kiitos ihana. :) Onneks tukkosena ei enää olla!! Nyt sitä valuu vaan.. ääh.. Paranemisia! :)

   Poista
 4. Se oli Villi-kortti - reissu, se :)!
  T. Poopyhat

  VastaaPoista
 5. Voi sentään miten upea tuo ensimmäinen kuva, jotenkin kaikki sopii toisiinsa ja oikein pitänyt tuijotella sitä useaan kertaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Petra. :) Kiva kun olisi tuossa Milk-valaisimessa vielä kupukin paikallaan... ;) No onneksi se nyt odottaa jo postissa.

   Poista
 6. Absolutely gorgeous!!!! I adore your home and styling Maiju and so pleased to have discovered your blog - warmest seasonal wishes from England - Glenda

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oh Glenda, thank you so much!!! Nice to have you here. :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Proudly designed by Mlekoshi playground