Hetki / This moment

19. joulukuuta 2013


Mikäs tässä sohvalla pötkötellessä, kynttilän valossa. Mieli on levollinen. Rauhoittuminen jouluun on alkanut. Vielä ruokakaupoilla saa juosta ja valmistella erinäisiä herkkuja, mutta päätin juuri olla turhia stressaamatta. Hyvin suunniteltuhan on puoliksi valmis, eikö? Tästä muuten joulupöytään oiva resepti mehevään jälkiruokakakkuun. Meillä se teki viime vuonna hyvin kauppansa, päätynee tänäkin vuonna jälkkäripöytään.

Tähän saakka päivät ovat vain juosseet (vai minäkö se olinkin?) ja blogissa on jälleen vietetty hiljaiseloa. Kadonnut joulumieli on kuitenkin löytynyt lillemanin päiväkodin joulujuhlasta ja kuusikin kannettiin sisään. Alunperin meinasimme ettei sitä tänä vuonna tulisi lainkaan. Mutta pakkohan tuo oli saada ja hätä keinot keksii; pienempi kuusi, kuusi suureen vanhaan lasipulloon ja sohvannurkkaan uteliaan pikkumiehen ulottumattomiin. Eipä tuo ole vielä herättänyt hänessä minkäänlaista mielenkiintoa, eli eiköhän säästytä kuusessa roikkuvalta lillemanilta. :) 

Jouluvalmisteluista olen napsinut kuvia Instagramin puolelle. Tännekin lisää viimeistään lauantaina tulossa, päivänvalossa napsittuja.

/
This moment. A few photos from the sofa. Just sitting here and relaxing. The mind is calm and the christmas spirit has finally been found. My preparations for Christmas you can follow @instagram. I'll take daylight pictures for the blog as well.

2 kommenttia:

  1. Ihania kuvia olikin Instassa. <3
    Mikäs tuo upea "risti" juliste/taulu on, se on niin kaunis, että aina huomioni siihen kiinnittyy? :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos ihana! Juliste on Formelle Designin. Tilasin sen reilu vuosi sitten muistaakseni heidän omasta verkkokaupastaan. Sitä myydään kyllä myös Nordic Design Collectivella joka omaani tilatessa ei vielä toimittanut Suomeen, mutta tänä päivänä toimittaa kyllä... :) Ihanaa joulunaikaa! <3

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Proudly designed by Mlekoshi playground