Höst

1. joulukuuta 2013
Kuvat lainattu newnorm.dk

Viikonlopputerveiset Kööpenhaminasta! Pakko jakaa reissusta heti ensialkuun hieman inspiraatiota ravintolamaailmasta. Ja tämähän sopii blogini aiheisiin, koska tässä postauksessa hehkutan vain ja ainoastaan ravintolan sisustusta. :)

Olimme lauantaiksi varanneet pöydän Höst-nimisestä ravintolasta, joka tänä vuonna myös valittiin "The restaurant & bar Awardseissa" maailman parhaaksi design ravintolaksi. Mikä itseäni tässä ilahdutti erityisesti, niin ravintolassahan on käytetty kierrätysmateriaaleja todella paljon. Kierrätyslautaa on katossa, pöydissä jne. Eli design-ravintolan ei tarvitse olla luxusta ja kiiltoa viimeisen päälle, vaan ajanhenkeen se on erittäin maanläheinen ja sisustettu selkeillä ratkaisuilla ja voimakkailla materiaaleilla. Kierrätyspuuta, betonia, taljoja, teollisuusvalaisimia.. Yksi ruokailutila oli sisustettu viherkasveilla upeaksi keitaaksi. Erittäin viihtyisä ja inspiroiva kokonaisuus, joka todellakin on konseptilleen uskollisesti viilattu yksityiskohtiaan myöten. Ihana, oma maailmansa keskellä Köpiksen urbaania sykettä!


Ravintola lanseerasi hiljattain myös oman astiaston Menu-tuotemerkille. Olen pikkuhiljaa nousemassa ko. merkin todelliseksi faniksi muutenkin.. Köpiksen parissa tavaratalossa kävin noita astioita hypistelemässä ja ihastelemassa ja kylläpä nyt harmittaa, etten ostanut kannellisia mukeja meille tuliaisiksi. Ihanan selkeä astiasto, kaunis yksinkertaisine yksityiskohtineen.

Ps. täydessä ravintolassa en luonnollisesti pystynyt itse juurikaan kuvaamaan, joten siksi kuvat lainattu.. Nämä ja paljon lisää tunnelmia newnorm.dk

/

We spent this weekend in the Copenhagen. Saturday we went to eat to the restaurant called Höst what is also the world's best design restaurant. It was a wonderful experience. Interior was gorgeous and so down to earth.. That's why I wanted to share some of the inspiration from there. I couldn't take photos by myself so that's why I loaned these pictures from newnorm.dk.

5 kommenttia:

 1. Oliko höst kallispaikka?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siellä sai valita kolmen ruokalajin menun + viinipaketin erikseen tai yhteensä ns. koko illan, joka sisälsi lasin Cavaa, kolme ruokalajia (&keittiön tervehdyksiäkin oli kolme), viinipaketin ja kahvin yhteishintaan n. 73 euroa. Tämä mielestäni ei ollut kallis.

   Poista
 2. Kiitos nopeasta vastauksesta. Olemme ylihuomenna lähdössä köpikseen ja blogisi innoittamana ollaan nyt tekemässä pöytävarauksia. Kiitos kovasti!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Proudly designed by Mlekoshi playground