11.12.13

11. joulukuuta 2013Hauskat numerot tällä päivällä, ainutlaatuiset kerrassaan. Tätä en olisi tajunnut ilman vanhan ystävän synttärionnitteluja. Tänään tosissaan on juhlaa. Juhlitaan myös pari päivää sitten 30-vuotta täyttänyttä pikkuveljeäni. Se jos mikä saa siskon tuntemaan itsensä vanhaksi. :D

Enon multicandel pin-kynttelikkö saapui toissapäivänä postista. Nyt vihdoin sain siihen sopivat kynttilätkin. Alepasta. Ei kannattaisi hullutella; ostin eilen ensin 100 % steariinikynttilöitä joissa todellakaan ei ollut kynttilöiden alapäässä reikää.. pikkuhomma oli yrittää survoa niitä kynttelikköön. Koitin tehdä reikää kuumennetulla sukkapuikolla, parsinneulalla jne.. No kynttilöitä siinä vain kului, onneksi lähikauppa auttoi ja perinteiset Havit palavat nyt kauniisti.

Pullakahvien lomassa katselin jälleen Anton Corbijnin valokuvakirjaa. Halusin palata tuohon Nelson Mandelan kuvaan. Siinä oli hieno mies kerrassaan.

/
Multicandle Pin by Eno has arrived to our home. Looks nice with all those seven candles. With my coffee time I wanted to watch again Anton Corbijn photo book. I wanted to go back to that image of Nelson Mandela. What a great man he was. 

14 kommenttia:

 1. Lämpöiset synttärionnittelut <3 Ihan mainio numerosarja tosiaan tänään, en hoksannut minäkään. Upea tuo kynttelikkö ja noin monesta kynttilästä tulee jo valoakin reippaasti. Ja onpas valloittava tuo Mandelan kuva kirjasssa. Mukavaa juhlapäivän jatkoa : )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Päivi. <3 Tuo kynttelikkö on kyllä aivan ihana erityisesti näin joulunaikaan.. Suosittelen. ;)

   Mandelan kuvan olisi saanut julisteena Fotografiskasta; melkein harmittaa ettei tullut ostettua. Yksi lempparikuvaajani, mutta en silloin osannut valita kuvaa..

   Poista
 2. Kivaa juhlapäivää sinne! Mitä enemmän nään kuvia tuosta kyntteliköstä, sitä houkuttelevammalta se tuntuu :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hanna!! Se on kyllä kiva.. Hintalaatusuhde kohdillaan (maksoi n. 30 eur)

   Poista
 3. Tuo kynttelikkö on kyllä aivan ihana.
  Mukavaa juhlapäivää!

  VastaaPoista
 4. Nyt kannattaa kysyä mitä teit tänään 11.12.13 klo 14.15?

  Ihanainen kynttelikkö!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No näinpä.. Ja silloin istuinkin jo työpalaverissa. Höh. ;-) No hyvä palaveri kyllä oli..

   Poista
 5. Paljon onnea! Kuva Mandelasta on kyllä todella onnistunut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Corbijnin muut kuvattavat ovat pääosin rock-staroja. Jotenkin hieno kontrasti tämän maanmiehen mukaanotto, jonka saavutukset kuitenkin ovat ihan omaa luokkaansa.. Todellinen stara muiden tähtien joukossa.

   Poista
 6. Tänne vanhaan postaukseen nyt kommentoin, toivottavasti vielä löytää perille. Mutta tuo musta kaappi on jäänyt kummitelemaan mieleeni. Näyttää juuri siltä mitä olen kaivannut meidän keittiön ja olohuoneen väliin astiakaapiksi. Mistäköhän se on peräisin? Ja voisikohan jostain vielä vastaavaa hankkia?
  Kiitos vielä kivasta blogista:) Ja hyvää Joulua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Katri! Kaappi on Tanskalaisen Nordalin vitriini ja tilasimme sen aikoinaan täältä alesta: http://www.kaunispienielamashop.com/collections/huonekalut/products/musta-vitriini-184cm

   Olen nähnyt sitä myytävän myös Perobassa ja Mokossa Helsingissä sekä tiedän Tiirinkosken Tehtaan myyvän ko. merkin huonekaluja myös.

   Poista
  2. Niin ja ihanaa joulua sinne myös!! :)

   Poista
  3. Kiitos! :) Nyt täytyy vielä mies vakuuttaa tuosta kaapista;)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Proudly designed by Mlekoshi playground