Wishlist for 2014

30. joulukuuta 2013

Photos 1 / 2 / 3 / 4

No niin, aloitetaan tämän vuoden viimeinen maanantai sisustushaaveilla. Ja myös sisustusperiaatteillani ensi vuoteen. Tässä on ollut pyhät aikaa unelmoida ja suunnitella myös kotiakin. Aikaisemmat toivelistat eivät ole lainkaan vielä vanhentuneet vaan edellisten jatkoksi lisätään nämä. Pitäähän ihmisellä haaveita olla?! ;)

Ensi vuonna aion kuitenkin panostaa laatuun ja noudattaa periaatetta, että mitään ei kanneta sisään ennen kuin jotain on kannettu uloskin. Tätä nyt oikeasti aion noudattaa ihan kaikissa hankinnoissa.  Puhdistautuminen on jo aloitettu kaappien siivouksella, ja kirppikselle, kierrätykseen ja hyväntekeväisyyteen on lähdössä vaikka ja mitä.

Olohuoneen valaisinongelma on ollut ilmoilla koko talven ja olen nyt päätynyt kolmeen vaihtoehtoon. Niistä monikäyttöisin ja pitkäikäisin hankinta olisi tämä Poulsenin AJ. Tosin pöytä- vai jalkalamppu - sitä vielä ratkon mielessäni. 

Keittiönpöydän ympärille olemme päättäneet hankkia pari tuolia, jotta lillemankin saadaan pöydän päästä istumaan pöydän ääreen. Toinen valkoinen penkki saa siis lähteä (Oletko kiinnostunut? Tiedustelut platefuloflove@gmail.com). Ykkösvaihtoehtona ovat Wegnerin Y-tuolit, mutta koska ovat niin hintavia saattavat jäädäkin haaveiksi. Tarjontaa kuitenkin nyt kartoitan, niin uusien kuin käytettyjenkin osalta (tarjoa platefuloflove@gmail.com).

Seinäkalentereista eniten silmääni miellyttää tämä Kristina Kroghin julistekalenteri. Vuosikalenterin olen itseasiassa jo saanut blogin kautta lahjaksi, mutta jos siis olisin hankkimassa, niin hankkisin tämän.

Ja eihän toivelista olisi mitään ilman yhtä täysin järjetöntäkin asiaa, joka mitenkään ei ole edes ajankohtainen. Uudesta sohvasta nyt kuitenkin unelmoin. Ja juuri sellaisesta lapsiperheelle järjettömästä valkoisesta, joka kokonsakin puolesta on meille aivan liian suuri. Ja mieskin sanoisi käsinojattomalle sohvalle kuitenkin heti ei. Tällainen 270 cm leveä valkoinen ihanuus kyllä löytyisi Ikeasta sopuhintaan ja sopisi mainiosti meidän uudelleen järjestettyyn olohuoneeseen - jos sellainen järjestyksen vaihtokaan edes tehdään. On tuolla miehellä sisustukseen vielä muutenkin sanavaltaa. ;)

Näiden haaveiden lomasta, toiveikasta maanantaita vielä vuosimallia 2013!

/
Some of my favorites what I would love to have next year. ;-)

6 kommenttia:

 1. Tuota sama periatetta minäkin ajattelin alkaa noudattamaan tulevana vuonna, eli ei uutta sisään ennenkuin jotain on kannettu ulos. Tavaraähky iski nyt loppuvuodesta, asia on korjattava ensi vuonna. Heti loman jälkeen lähtee tavara kiertoon!
  Hyvää uutta vuotta 2014!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, joku tavaraähky todella iski tännekin. Tai ehkä se on vain taas Uuden Vuoden tuoma Uuden alun fiilis. :) Niin tai näin, ihanaa kun nurkat ovat puhtaina ja kamaa vähemmän. TILAAAAA!! Eikä tee yhtään mieli täyttää sitä taas.. vaatekaapille tein megainventaarion jo keväällä ja päätin, että avarat hyllyt saavat pysyäkin. Aika hyvin siinä olen pysynytkin. Ja tulen pysymäänkin.. ;) Ihanaa Uutta Vuotta Anu!!! <3

   Poista
 2. The AJ Lamp and Wishbone chair are on my wishlist for 2014 too! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oh, they are so lovely.. And bit pricey of course. But quality is and these pieces will last forever! Have a happy New Year! :)

   Poista
 3. Ihania. Mäkin haaveilen ikuisesti noista Fishbone-tuoleista :) Hinta on tosin sellainen, että tarvisin lottovoiton niiden hankintaan....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, ei kun lottoamaan. Joululahja-arvoistakaan ei tullut ihan tällaisia summia... ;)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Proudly designed by Mlekoshi playground