Kesägarderoobi

21. toukokuuta 2013

Photos: 1, 2 & 6, Zara, Mango & Yosi Samra

Tässä pieni postaus kesävaatteista kun on niin ajankohtainen asia (=ihana kesä!!!). Vaatekaapin inventaario ja vähän päivitystäkin on täällä jo tullut tehtyä. Pidän kesävaatteissa vaaleista sävyistä ja kevyistä materiaaleista. Valkoisen ja nuden lisäksi kesävaatteissani on mustaa, tummansinistä ja ruskeaa ja löytyy sieltä muutama korallinvärinen piristysruiskekin. Olen aika klassisen ja simppelin tyylin suosija, mutta piristän asuja myös erilaisilla kuoseilla ja pinnoilla. No, samoilla linjoilla kuin sisustuksessakin. :) Inspiraatiota olen kerännyt minnekäs muualle kuin Pinterestiin eli sieltä voi kurkkia pitämästäni tyylistä Fashion and style.

Viimeisimmät hankinnat ovat Zaran pusakka (kuten tässä aiemmassa postauksessa jo kerroinkin), valkoinen hellemekko ja Mangon tummanharmaa, keveä maxihame. Nuden väriset nahkasandaalit hankin jo viime kesänä, mutta nyt vielä haaveilen Yosi Samran Nuden värisistä flipflopeista. Huiveissa on raitaa, käärmekuosia ja pellavaa. Rakastan huiveja ja käytän kesälläkin kevyitä ja runsaita huiveja.

Tällaisin fiiliksin tähän kesään ja tämänkin kesäpäivän viettoon. Huomenna vissiin saa taas vetää paksumpaa palttoota päälle?! Millaisia kesähankintoja muut ovat tehneet? Mikä on muuten tämän kesän hittijuttu...?

//
I wanted to make a post about summer clothing. I have made ​​an inventory in the wardrobe and updated my summer clothes as well. I like the light tones and light materials. My summer clothes are mainly white, light beige, black, dark blue and brown. There's a few shot of coral as well. I have a pretty classic and simple style, but I also like to spice up outfits with different patterns and surfaces. Well, along the same lines as the interior. :) You can find out more about my style from Pinterest: Fashion and style.

Recent acquisitions include the Zara jacket, white sundress and dark gray, light maxi skirt from Mango. Nude-colored leather sandals I bought last summer, but still I dream of those Yosi Samra's Nude-colored flip-flop. I also love scarves and I use scarves in the summertime as well.


What kind of summer purchases you have made? What do you think what is the this summer's must-have?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Proudly designed by Mlekoshi playground