Makkarisuunnitelmia

17. toukokuuta 2013


Photos: 1, 2, 3, 4

Pläräilin Pinterest boardejani jälleen suunnitellakseni makuuhuoneen muutosta, tai lähinnä stailausta. Tarttui nämä kuvat kahdeksi kollaasiksi. Tästä se alkaa pikkuhiljaa muotoutumaan.. palaset loksahtelevat paikoilleen ja ehkä syksyllä meillä on valmista. ;)

Photos: 1, 2, 3, 4

Listalla olisi pieni laatikosto/senkki/pieni hyllykkö, uusi valaisin sekä uusi päiväpeitto. Lisäksi kaksi tuolia saisi vähentyä yhteen. Nyt kun lillemanin yösyömisetkin alkavat olla historiaa ei tarvita kuin ns. vaatetuoli ja toinen saisi väistyä tulevan säilytyskalusteen alta pois. Kuten edellisessä postauksessa peräänkuulutin, ne Hübschin metalliset valkoiset arkut olisivat tuntuneet nyt pitkän etsinnän jälkeen just sopivilta tähän säilytyskaluste-ongelmaan. Olisivat kivan erilaiset ja sopisivat meidän tarpeisiin. Mutta niitä ei ilmeisesti saa enää edes valmistajalta. Höh. Aloin kallistumaan pienen hyllykön suuntaan jossa lehtipinotkin saisivat olla näkyvillä. Pölyjen vuoksi yleensä kyllä kartan avohyllyjä, mutta nyt voisi toimia. Siihen inspiroiduin tuosta ylimmän kollaasin kuvasta. Myös tuo jo paljon käytetty henkari-idea lehdille voisi olla kiva sängyn vieressä.

Lampun virkaa voisi toimittaa Joanna Laajiston Edit. Ihastuin siihen heti ensisilmäyksellä. Lisäksi tuo Normann Copenhagenin Knot kyllä vaan sopisi niin mainiosti vaatetuoliksi tai yöpöydäksikin. Päiväpeitto on ollut väriltään meillä valkoinen niin monta vuotta kun jaksan muistaa ja siksipä mietin jospa senkin tummentaisi.. Mutta en halua liiankaan synkkää, joten ehkä päädyn harmaassa vaaleaan sävyyn. Katsotaan.

Mutta nyt nautitaan valosta ja kesästä ja tällöin ei paljon makkarissa kölliminen kiinnosta. Päikkäritkin voi ottaa laiturin nokassa raittiissa ulkoilmassa. :) Suunnittelut kuitenkin jatkuu.. aurinkoista viikonloppua! :)

//
I browsed my own Pinterest boards again when I was planning change for our bedroom. I grabbed these pictures and made these two collage. This is where it starts to slowly take shape.. Pieces are taken their places, and maybe in the fall we'll have our new styled bedroom. ;)

In our wishlist is a small chest of drawers/sideboard/open shelves, new lighting and a new bedspread. In addition, two chairs should be reduced to one. As I told in my last blogpost, metallic white chests from Hübsch would have been felt appropriate but seems that those are sold out from everywhere (and manufacturer doesn’t have them anymore..) I began to lean in the direction of a small open shelves and that why there is one picture about those kind. 

Joanna Laajisto's Edit lamp is my favorite as likewise Normann Copenhagen's Knot chair. I also have wondered to change our white bedspread to grey.. But I don’t want too dark. Need to think about this more..

But for now let’s enjoy the light and summer. And the planning continues .. Have a nice and sunny weekend! :)

8 kommenttia:

 1. Kauniita ja harmosia suunnitelmia! Itsekin juuri tänään postailin uudistuneesta makkarista, mutta tästä sain vielä pari uutta ideaa omaankin kotiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Täytyykin käydä kurkkimassa sinunkin uudistuksia. Kivaa! :)

   Poista
 2. Upeita inspiskuvia! Täällä myös makkarisuunnitelmien parissa touhutaan, mukava nähdä muidenkin tämänhetken toteutuksia ja suunnitelmia - saa itselleenkin ideoita lisää! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, teikäläisenkin uudistusta odotellessa. :)

   Poista
 3. Ihania kuvia! :) Mustavalkoinen linja iskee aina :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Joo se on ehkä jo tylsäkin perusvarma linja. Mutta kun pystyy niin kivasti maustamaan viherkasveilla, tekstiileillä jne.. Näillä mennään. :)

   Poista
 4. Palaan tähän sun kollaasiin aina vaan:)

  Onkohan tuossa ihan vikassa kuvassa Ikean Aröd valaisin? Mustana? Mulla on mielikuva, että jostakin oisin lukenut että sitä on saatavana myös mustana mutta Ikean sivuilla ei oo kun harmaa. Mutta tälläisissä kuvissa on kuitenkin mustana(siis jos tuo nyt edes sama lamppu)... Musta ois niin style :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kiva, että kuvat inspiroivat. :-))

   Totta, se vois olla sekin.. Mä kuitenkin veikkaisin, että on Örsjön valaisin: http://pinterest.com/pin/544583779911352026/. Mutta enpä ole varma koska jalassa on vain kaksi niveltä ja tuossa linkin tuotekuvassa on kolme..

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Proudly designed by Mlekoshi playground