Raitaa, marmoria ja oranssinkeltaista

20. toukokuuta 2013Olohuoneesta tänään nämä pikaotokset. Tauluhyllyillä tärkeimmät valokuvat (edelleen kehystämättä nuo pari ;)), raidallinen vieraskirja, marmorilaatta ja Therese Sennerholtin mustikirja ovat löytäneet vakkaripaikkansa. Huonetuoksu ja Byredon kynttilä seikkailevat meillä kotona välillä muuallakin.

Joku ehkä muistaa tämän päivityksen Pyykkipussi, lelupussi, säilytyspussi, jossa pohdin lillemanin lelujen säilytystä olkkarissa ja koostin kaikki kivat pussukat kollaasiksi. No kuten nyt kuvista näette, päädyin lopulta siihen halvimpaan vaihtoehtoon, House Doctorin raidalliseen pyykkipussiin. Se on just sopiva ja käy sitten tulevaisuudessa kivasti lillemanin omaan huoneeseen tai muuhunkin säilytykseen.. 

Keltaisia leinikkejä löytyi tänään pitkästä aikaa koristamaan ruskeaa kirpparimaljakkoa. Ihania. Nämä eivät olleet ihan niin kirkkaita eikä tämän maljakon kanssa väriparikaan ole niin herkullinen kuin ruskean lasin kanssa. Siis kuten viimeksi. :) Mutta niin, silti ihania.

Stokkalta löysin myös tuon marmorisen saippuakupin. Otin rautaritilän pois ja avot, se päätyi meillä pikkutavaroiden säilytykseen. Ihan ihana sekin. 

Mitäs muuten te tykkäätte marmorista? Olen itse ihastunut siihen just näin pikkutavaroissa ja olen huomannut alkaneeni ihan vähän haaveilemaan marmorista myös kylppärissä. Ja keittiön välitilassakin. Ups. Ehkä ohimenevää haaveilua?! :)

//
Snapshots from livingroom today. On the shelves are the most important photos, striped guestbook, marble tile, Therese Sennerholts notebook, room fragrance and Byredos lovely candle.

Someone might remember this blogpost: laundry bag, toy bag, storage bag. I wondered there for storage of toys in our living room and I edited all the nice bags for a collage. Well now, as you can see from these pictures, I ended up the cheapest option, The House Doctors striped laundry bag. It is suitable now and in the future it's also nice for my little boy's room.

Yellow buttercups found today to decorate the brown vase from flea market. I also bought today that marble soap dish as well. It became a nice tray for small items. Just wonderful too.

15 kommenttia:

 1. Kaunis asetelma jakkaroineen kaikkineen.
  Ja leinikit tuo just sopivasti väriä : )

  Aurinkoista viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Päivi. Leinikit ovat ihanan aurinkoisia, pitää tosiaan vähän väriäkin olla. :)

   Ihanaa viikkoa sinnekin!

   Poista
 2. Kauniit asetelmat taas! :) raitapussukka istuu hyvin kokonaisuuteen. Marmori näyttää mielestäni oikein hyvältä modernimpaan sisustukseen, varmaan siksi en sitä meille (ainakaan vielä) ole osannut kuvitella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitosta. :) Joo totta, voi olla vähän liian modernia tuo marmori teidän ihanan harmoniseen ja romanttiseen kotiin. <3 Jännä kyllä miten näin kasari taas vain iskeekin. :)

   Poista
 3. Tauluhyllyt on ihan parhautta, ja tuo HD laundry bag ihana. Tilasin kaksi noita, tuskin maltan odottaa. Tosi kaunis asetelma.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo eikös. Mäkin laitoin toisen vielä tilaukseen. On sitten lillemanin huoneeseen kaksin kappalein. Tosin leluja mun puolesta ei tarvitsisi olla kuin yhden verran..

   Poista
 4. Todella kaunis kokonaisuus pienistä jutuista. Miten tällaiset asetelmat aina vain minua kiehtookin. :) Ja marmoria itsekin pikkaisen ihastelen, vaikken vielä viime vuonna olisi voinut kuvitellakaan moista. :) Hassua miten se silmä tottuu ja ajatukset muuttuu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitosta paljon. :) Niin se vain maku muuttuu. Ja toisaalta sitä sitten kyllästyykin joihinkin juttuihin nopeasti. Katotaan miten käy marmorin kanssa. Kivaa iltaa ja onnea vielä uuteen keittiöön. ;-)

   Poista
 5. Onpa kaunis maljakko! Ja kukathan sopivat siihen kuin nenä päähän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Aino. Maljakko on kevään kirpparilöytöjä, kävi tuuri. :)

   Poista
 6. Kauniit kuvat, aivan mielettömän kauniisti tulee kuvissa esille tuo maljakko ja kukat. :)

  VastaaPoista
 7. Todella kaunis asetelma ja tyylikkäät kuvat! Marmori on ihana, vaikka en tiedä, kuinka moni meistä olisi ollut samaa mieltä muutama vuosi sitten. Niin on kuitenkin 90-luvun kauhumateriaali muuttunut ihanaksi. ;)

  Haaveilen Hayn marmoritarjottimesta, mutta tuo Stokkan saippuakuppihan ajaisi minikoossa täysin saman asian aika paljon kukkaroystävällisemmin. Loistava idea, jota toivottavasti saa lainata. :)

  Meille ostin ehkä vuosi sitten Bauhausista paketin marmorisia laattoja ja nyt niitä löytyy ikkunalaudalta ja joskus ne toimivat tarjoiluastioina tai kynttilänalusina.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ehdottomasti. Paljon pienempihän tuo on kuin se Hay:n tarjotin, mutta iiihana. Ja hinta alle 20 eur.

   Tuo hyllyn laatta on myös Bauhausista näytekappale. Eli jos sen palauttaisi saisin 2 euron pantin takaisin. Heh.

   Poista
 8. Tykkään ehdottomasti marmorista, mietin sitä Bauhausin laattaa jopa tuohon keittiön välitilaan :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Proudly designed by Mlekoshi playground