Eteisen pikaraikastus

6. toukokuuta 2013


Meidän kodissa on yksi ikuisuus ongelma: eteinen. Se on riittävän tilava jotta lastenrattaatkin mahtuvat sisälle olematta tiellä. Takit mahtuvat, on laskutilaa ja postille heti oma paikkansa. Mutta hitsi kun tämä on aina niiiiin täys kamaa ja räjähtäneen näköinen. Muuton yhteydessä tätä vähiten mietittiin ja se todellakin näkyy. Jotain pitäisi keksiä, enemmän säilytystilaa kengillekin ja jos raaskisi niin toisenlainen naulakkokin. Tämä rautanaulakko on löytö yhden entisen kotini vintiltä. En pidä tämän mallisesta naulakosta muuten, mutta pidän niin paljon tämän kuluneesta ilmeestä, etten ole halunnut muutakaan tilalle. Joten tämän kanssa nyt painitaan. :) Olisihan tähän syvennykseen saanut mukavasti liukuovetkin, mutta sitten vaunut eivät olisi mahtuneet tilaan ja toisaalta on tämä hieman avarampikin näin.


Viime viikolla siivosin vihdoin talvivaatteet pois ja lillemanin vaunukoppa siirtyi varastoon kun ratasosa otettiin käyttöön. Lisäksi pikkulaatikoston tilalle kaivoin vanhan kromisen pikkupöydän; tämä on ollut lähdössä kierrätykseen, mutta päätyi nyt sitten tähän kiiltelemään.


Peili on ollut menossa seinälle jo pitkään kuten kalenteritaulukin, mutta jäivät edelleen lattialle. Voi olla, että siihen jäävätkin. Tuo mustasta korikassista pilkistelevä matto on muuten aivan ihana, mutta se(kin) on jäänyt meillä vaille paikkaa. Se on valkoisista nahanpaloista tehty räsymatto jossa on hopeisia kuteita joukossa. Se on kyllä ihana! Eteiseen päätyi nyt sitten kaikki tällainen mikä ei muualle mahdu?!? :D


Uudeksi huivien ja hanskojen säilytysratkaisuksi valikoitui Essent'ialin medium kokoinen selluloosapussukka. Pienempi on laventelipuun ruukkuna joka sekin nyt muutti hetkeksi eteiseen. Matto vaihtui tummasta vaaleaan Tine K:n juuttimattoon. Hieman himmeän kiiltelevä pinta siinäkin. Aiemmin se oli meillä keittiössä. 

Että tällainen pikaraikastus vai pitäisikö sanoa harmaannus? :) Siivousta, tavaroiden karsintaa ja vanhojen tavaroiden kierrätystä. Näillä mennään, kunnes menee lopullisesti hermo ja eteiseen vihdoin panostetaan. Ehkä syksyllä sitten kun taas ulkoilukamaakin pyörii nurkissa enemmän?!

Aurinkoista viikkoa! :)

//
We have one big problem at our home and it's the entrance. There is always too much stuff in there and too little storage space. Coat track is not very practical either, but I really like how it looks. I found it from my former home attic. It's little bit rusty and worn, like industrial style. That small table is also old, like the carpet as well.  

So I just made some small fixes; cleaning, organizing and recycling old goods. So now it looks like this, until I really loose my nerves and we finally will invest in this. Maybe in the fall, then while when there is also more coats and other outdoor stuff?!

10 kommenttia:

 1. Ihana tuo matto! Mistä olet sen hankkinut? Pakko saada samanlainen ellei raha tule esteeksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kumpaahan mattoa tarkoitat? :) Lattialla oleva Tine K:n matto on Nougatista ja maksoi muistaakseni 100 euroa. Tuo pieni nahkamatto on Nordalin ja Wanilla Rosesta 35 euroa.

   Poista
  2. Juu tuota nahkamattoa tarkoitin. Ei vaan näköjään ainakaan nettisivujen mukaan enää kuulu Wanilla Rosen valikoimiin. Voihan tylsyys. Täytyy koittaa metsästää muuta kautta.

   Poista
  3. Sitä ei ehkä verkkokaupassa ole missään vaiheessa ollutkaan.. Laita Wanilla Rosen Riitalle viestiä ja kysy jospa saisit tilattua postitse (jos et Hyvinkäällä päin liikuskele)?!

   M

   Poista
 2. Ylimääräiset tavarat voi laittaa myyntiin, vaikka blogikirppikselle... Vink Vink ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta turiset. :) Ehkä sellainen vielä pistetäänkin pystyyn.. :) Thx muistutuksesta!

   Poista
 3. Jos kromipöytä ei tunne oloaan kotoisaksi eteisessä niin se voi muuttaa meille ;) Mistä muuten olet hankkinut olohuoneenne ikkunalaudalla olevan pyöreän ruukun? Se on todella kaunis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä muistan tämän. :) Pöytä oli jo vakaasti lähdössä, mutta mietin jospa joskus uudelleen siihen ihastunkin, eikä samanlaista enää löydykään..

   Se pyöreä ruukku on muistaakseni Peroban kellarista tehty löytö. Oli silloin ainoa laatuaan, mutta ehkä niitä voisi jälleen saada?! :)

   Poista
 4. Teillä on kyllä tosi kivannäköistä :)
  Mistä tuo Kaunisteen kalenterijuliste on? Entä kehykset? :)
  Kiitos, jos ehdit vastata!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tuhannesti Anu! :)

   Kaunisteen julisteen olen saanut veljeltäni lahjaksi. Tilasi kuulemma suoraan heidän verkkokaupastaan. Kaunisteella on oma pikku myymäläkin Helsingissä Uudenmaankadulla.

   Kehykset ovat Clas Ohlsonilta. Sieltä sai ne mukavan huokeaan hintaan (ainakin verrattuna kehystämöön mistä erehdyin toiset lähes samanlaiset joskus hankkimaan).

   Toivottavasti näistä oli apua. :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Proudly designed by Mlekoshi playground