Update

1. heinäkuuta 2013


Heinäkuun ensimmäistä! Täällä on jälleen palattu sivistyksen pariin ja huomasin, että moni bloggaaja muistuttelee Google Readerin poistumisesta. Ehkä itse olen ymmärtänyt jotain väärin (vai oikein?), mutta edelleen Bloggerin kautta blogien lukeminen ja lukijaksi liittyminen on kyllä mahdollista. Eli tämä Reader on käsittääkseni täysin eri asia (RSS-feed jonka kautta voi seurata muitakin kuin blogi-feedejä) kuin "Googlen käyttäjäraati" jonka kautta blogeissa näkyy liittyneet lukijat pikkukuvineen. Eli edelleen lukijaksi Googlen palvelun kautta voi liittyä Blogger-profiililla tai Google+ profiililla. Tällöin blogifeedit päivittyvät Bloggerin hallintapaneelin etusivulle tuttuun tapaan. Korjatkaa blogiystäväni jos olenkin ymmärtänyt jotain pahasti väärin??

Joka tapauksessa Googlen Blogger-seurannan lisäksi plateful of love-blogia voi seurata näidenkin kätevien palveluiden kautta:

Bloglovin - erittäin kätevä tapa, itse seuraan kaikkia lemppareitani nykyisin Bloglovinin kautta. Joka aamu saan koosteen päivityksistä myös sähköpostiini, joten tämäkin erittäin kätevää. Bloglovin löytyy myös kätevänä mobiiliapplikaationa. Eli mobiilinetin käyttäjille ja etenkin näin kesäaikaan, suositan vahvasti!
Facebook - kätevä, jos ei halua kirjautua moneen eri palveluun eikä seuraa tuhatta muutakin blogia. Niin ja haluaa ehkä nähdä jotain muitakin päivityksiä blogin pitäjältä. Kätevä myös kesäaikaan jos seurailee Facebookia muutenkin ahkeraan mobiilista.
Blogilista - kotimainen blogien seurantapalvelu, itselle ei kovin tuttu.

Ja blogikirjoitusten lisäksi plateful of love löytyy tietysti myös Pinterestistä sekä Instagramista.

Toivottavasti viihdytte mukana näin helteilläkin, vaikka päivitystahti ja jututkin ovat huomattavasti kesäisemmässä moodissa. :) Helteistä heinäkuun alkua ihanat!

Maiju

//
Happy first day of July. Here I am, once again returned to civilization, and I noticed that a many of bloggers reminding the use of exit of Google Reader. I also wanted to remind different methods to follow plateful of love-blog. In addition of Google Blogger, you can follow blog of these convenient services via:

Bloglovin - very good, particularly for mobile internet users I recommend
Facebook
- handy if you do not want to sign in to many different service and doesn't follow the thousand other blogs. Also useful for the summer time if you frequently follows the Facebook on a mobile anyway. 
Blogilista - Finnish blog tracking serviceLovely beginning of July!

And in addition to blog posts plateful of love can be found from Pinterest, and Instagram.

Maiju

2 kommenttia:

  1. Mun käsittääkseni olet käsittänyt aivan oikein ja moni onkin sotkenut Google Readerin siihen Bloggerin lukulistaan. :) Itseäni se ei tosin hetkauta, sillä minäkin seuraan blogeja vain Bloglovinin ja Facebookin kautta.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Proudly designed by Mlekoshi playground