Inspiraatiota työhuoneeseen/opiskelijalle

24. heinäkuuta 2013

1. Woody column shelf, HAY 2. Memory board, Lehtorinne 3. Block table, Normann Copenhagen 4. Lamp, Jielde SI333 5. About a Chair, Hay 6. Sectional globe, Geografia 7. Paper bag, Merci 8. Wire basket, Fermliving 9. Shelf, String

1. Shelf, Ekby Järpen Ikea 2. Memory board and clips, Granit 3. Lamp, Aröd Ikea 4. Wired basket, Ellos 5. Small metal drawer, Granit 6. Trolley, Råskog Ikea 7. Chair, Esbjörn Ikea

Meillähän ei tällä hetkellä ole lainkaan erillistä työpistettä. Edellisessä kodissa sellainen oli ja huomaan sitä nyt hieman kaipailevani. Koostin pari kollaasia lempituotteistani työtilaan (niitä tuttuja ja turvallisia); on tuo satsaa osasto sekä säästä-puoli. Näistä eri elementtejä yhdistelemällä loisin oman työpisteeni - toki meiltä varastosta vielä vanhastaan vielä jotain löytyykin, kuten mm. valkoiset sirot pukkijalat ja pöytätaso, mutta täytyyhän sitä ihmisen haaveilla. ;)

Löytyykö kollaaseista omia suosikkeja?

//
Here is two collage of my favorite products to the office or the student's workspace. The first collage is "investing", and the second is the cost-saving. My own work space would be some kind of combination of these two. What do you think? Can you find any of your favorites?

11 kommenttia:

 1. Suosikkeja ovat ihan kaikki. Sulla on pettämätön silmä! :)

  VastaaPoista
 2. Mahtavat suosikit olet kerännyt yhteen.
  Löytyy liian paljon suosikkeja, etenkin ylemmästä kollaasista ;)

  VastaaPoista
 3. Kivoja juttuja olet kerännyt näihin kollaaseihin, tykkään itsekin kyseisistä tavaroista! :)

  Minunkin oma työ/bloggauspiste jäin talon myymisen myötä. Mies teki omansa meidän olohuoneeseen, josta minäkin bloggailen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla. :)

   Joo mun blogaamiset tapahtuu nykyisin useimmiten sohvan pohjalta. Ei hyvä niskoille. :/ Haaveilin jossain vaiheessa siitä Stringin työtaso/hyllysysteemistä. Mahtuisi ja sopisi hyvin.. Ehkä joskus.. :-)

   Poista
 4. Kivat kuvakollaasit. Jos noista pitäisi valita niin alempi on enemmän mun mieleen. Tuota IKEAn kärryä olen pari kertaa katsellutkin, mutta se ei taida mahtua enää kotiini.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että suosikkikin löytyi. Meillä on tuo Ikean kärry lillemanin ns. hoitokärrynä. Ollut kätevä vaippojen ja muiden tykö tarpeellisten säilytyksessä ja jatkossa voi toimia olkkarissa, sivupöytänä tai yöpöytänä, kylppärissä tai vaikka eteisessä kenkien säilytykseen. Monikäyttöinen kapistus kyllä.

   Poista
 5. Todella kiva postaus, monia omia suosikkejani on mahtunut mukaan ja monia uusia suosikkeja taisi löytyä myös :) Tuohon alemman kolaasin Elloksen koriin on tutustuttava ainakin heti! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtavaa, että löytyi uusiakin tuotteita. Kerrohan fiilikset Elloksen korista jos tutustut tai jopa päädyt hankkimaan sen. :)

   Poista
 6. Wow, looks great, nice that you've made thes 2 collages. To be honust I like a good combination of investing and more low budget, although, if money was not an issue ;-)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Proudly designed by Mlekoshi playground