Syksyn väripaletti

17. heinäkuuta 2013


Löytyy aikalailla näistä inspiroivista kuvista, jotka jo monessa blogissakin ovat kiertäneet. Kyseessä Hyvinkään Asuntomessujen kohde Maja, jota itsekin odotan pääseväni paikan päälle pian ihastelemaan. Tässä talossa on monia juttuja joista tykkään ja paljon. Eikä vähiten värit ja materiaalit. Meillä vähäisen puun lisäksi väriksi sopisi konjakki, jota syksyllä taidan tumman harmaan kaveriksi tuoda tekstiileihin. Lisäksi erilaiset viherkasvit tuovat ripauksen raikkautta ja eloa, sekä ehkä vihreästä jotain muutakin meillä nähdään.. Ja voi hitsi kun joskus saisi tuon Beni Ouarain maton.. :-)

Jos Maja ei ole vielä tuttu, niin tsekatkaapa uusin Deko-lehti tai Emmas Designblogg josta nämäkin kuvat on lainattu.

//
My autumn color palette can be found in these inspiring pics. This house is Maja from Housing fair Finland. in this house there are many things of which I like a lot. Not least the colors and the materials. In our home will be seen these colours in autumn; dark grey, cognac, wood and some green planterns.

If this house is not yet known, Check out Emmas Designblogg which these images have been borrowed.

2 kommenttia:

 1. Jeps, Maja nousi munkin suosikiksi messukataloogin perusteella. Muutaman päivän päästä pääsee paikan päälle tsekkaamaan mestan ihan livenä. Ja toi matto! Ollut mulla haaveena jotain forever. Oijoi.
  Sun oma kotikin näyttää kovasti hyvältä! Oon aikaisemminkin laittanut merkille että meillä taitaakin olla aika samanlainen sisustusmaku. Perusta on linjakkaan yksinkertainen ja moderni, mutta että sen lisäksi pitää aina olla jotain erityistä. Joku juju, joka jopa yllättää. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, kiitokset. Löysin nyt sunkin blogiin ja kivalta näyttää sielläkin. :-) Hyviä messuja, voi kun itsekin pääsisin mahd pian sinne!!

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Proudly designed by Mlekoshi playground