Goldish

25. heinäkuuta 2013


Edellisestä postauksesta hyvä aasinsilta vielä viime viikonlopun kirpparisatoon. Kultainen maljakko löytyi Vääksyn kirppikseltä muutamalla eurolla. Näitä olisi ollut kaksikin, vielä "Ruotsin Arabian" tarrat ja leimat pohjissa, eli ei mitään rihkamaa. Ostin vain yhden, mutta alan tykästyä siihen yhä enemmän. Näin ne metallit marmorin rinnalla tuppaavat nostamaan päätään. Keltakullasta en ole oikein koskaan tykännyt, etenkään sisustuksessa. Mutta onhan tuo mummon Guccikin roikkunut jo koko kesän ranteessa. Jotain tässä on tapahtumassa.. Mummoutumista? :)

//
I found this golden vase from flea market. I kind of like it. It also fit good with the marble. Hint of gold is okay, or what do you think? :)

12 kommenttia:

 1. No mutta nuo ovat kyllä niin hienoja, että niistä ei voi laskea mummoutumisen alkaneen.

  Minä virkkasin tässä yhtenä iltana kiikkutuolissa ja mietin, miten mummoksi sitä ollaan tultukaan. Tosin kyseessä oli Eamesien kiikkutuoli ja se trikookuteesta tehty vessanmattokin oli mielestäni ihan nuorekas. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :-) Joo ei ole mummoutumista sielläkään. Näin ne "vanhat" jutut nousee pinnalle vain uudelleen.

   Poista
 2. Huippuhauska löytö! Ja muutenkin aivan superihana asetelma :) Tuo kulta luo juuri sopivasti kontrastia, ja näyttää jopa yllättävän raikkaalta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitosta! Joo yllättävän raikas tuulahdus kasarimarmorin kanssa. ;) Maksaruoho ei nyt ihan oikea kukka maljakkoon ollut, mutta eipä siihen hätään löytynyt muutakaan.

   Poista
 3. Aika jännä maljakko! Kulta näyttää tosi kivalta!

  VastaaPoista
 4. Hauska suurennuslasiefekti tossa maljassa! Täälläki tehtiin juuri uusi maljakkolöytö, tosin ihan omasta viinakaapista. Tuunailin nääs tyhjennetyn vodkapullon uuteen uskoon: http://miffas.blogspot.fi/2013/07/diy-absolut-maljakko.html :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ohhoh, kuulostaa jännältä, mutta lopputuloshan oli yllättävän kiva. Kuplalasi hauska. :-)

   Poista
 5. Ihanalta näyttää! Tuota marmorikulhoa/vatia/laatikkoa kadehdin... Hieno!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se marmorialunen on Stokkalta saippuakulho josta poistin vain metalliritilän. :-)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Proudly designed by Mlekoshi playground