Living room dreams

19. heinäkuuta 2013

Pics: 1., 2., 3., 4., 5., keskimmäinen valokuva, 6.

Päässä raksuttaa syksyksi vaikka mitä ideoita ja suunnitelmia. Tässä kurkkaus olohuonehaaveiluihin.

(1.) Taulukollaasiamme tekisi mieli päivittää, mutta toisaalta myös pikkuseinälle jossa tauluhyllyt sijaitsevat, haluaisin vain yhden ison taulun. Yksi kiva ehdokas on David Ehrenstråhlen New Yorkin monumental guide, jota myydään numeroituna sarjana. Tästä isompi koko 58cm x 100cm sopisi tauluhyllyjen tilalle. Tekisi nimittäin taas jo mieli selkeyttää se seinä..

Kun näin heinäkuun Residencessä Lotta Agatonin stailaaman asunnon (täälläkin postatun), niin ihastuin oitis ruokailutilan valoihin seinällä (kollaasissa kuva keskellä). Joskus olen haaveillut meidän olohuoneen seinälle (2.) Jielde-rivistöä (toimisi hyvin vastapainona keittiön seinän Jieldeille, kyseessä kun olisi vastakkainen seinä) ja nyt sain kimmokkeen uudelleen. Olohuoneen päätyseinälle jossa tasorivistö sijaitsee sopisi niin kivasti kolme Jieldeä rinnakkain. Tai jos pienempiä olisi, niin ehkä useampikin. Harmi, ettei tätä tehty remonttimme yhteydessä, nyt menisi liian vaikeaksi toteuttaa koska johdothan haluaisin ehdottomasti roilottaa seinän sisään.

(3.) Beni Ouarain-matto on ikuisuus-haavelistallani, kuten ehkä olette erinäistä kollaaaseista täälläkin huomanneet. ;) Jos haaveilen siitä vielä joulunakin, lähtee matto tilaukseen. En halua tehdä hätiköityjä päätöksiä tällaisissa sijoituksissa, joten siksipä tätäkin pyöritellään nyt useampi kuukausi.

(4.) Marmorikauteni näyttää jatkuvan ja nyt suunnittelen olohuoneen tason päällä olevien lasilevyjen korvaamista jonkinlaisella marmorilevyllä..

(5.) Thonet-tuoleja olen täälläkin ihastellut. Toinen suosikkini on klassinen Y-tuoli. Jos Eameseja ei meillä olisi tai raaskisin myydä ne, muuttaisi Y-tuoleja kaksi kappaletta niiden tilalle. Toisaalta Y-tuoleja olen miettinyt ruokapöydän tuoleiksikin tämän hetkisten keittiön penkkien tilalle..

(6.) Olen jo pidemmän aikaan etsinyt tällaista siroa rautakehikkoista sivupöytää-/tarjoiluvaunua. Tämä House Doctorin on kiva, mutta mielestäni suolaisen hintainen (yli 500 euroa?). Saa vinkata jos tulee mieleen vastaavia?! :)

Kivaa viikonloppua!

//
Dreaming about these things and materials to our living room: 1. David Ehrenstråhl, monumental guide to New York, 2. Want three Jielde lamps to our living rooms wall; like this picture middle of the collage. 3. Beni Ouarain carpet is always on my wishlist. If I still dreaming about it in december, I'm going to buy it. :) 4. Right now I'm so fancy on marble. 5. I've admired Thonet chairs. Another of my favorites is the classic Y-chair. (6) For a long time I have been looking for such a slender iron framed side table. This House Doctors trolley is very nice, but I think the price is salty. 

Have a nice weekend! :)

8 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos K, kiva että osuu ja uppoaa muihinkin. Hyviä vointeja sinne!!!

   Poista
 2. Ihan huippuja juttuja oot koonnut kollaasiin :). Mie haaveilen kans tuosta matosta ja sit tuo juliste...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että sielläkin tykätään. Matto olisi kyllä ykkönen..

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Eiköstä, kiva, että sielläkin tykätään. :) Kivaa viikkoa!

   Poista
 4. Voih, sulla on kyllä hyvä maku. Minä himoitsen useita samoja asioita. Jieldet on ihan lemppareita ja tuota House Doctorin tarjoiluvaunua olen myös pyöritellyt mielessäni useita kertoja. Niin ja tuo matto... ja nuo julisteet! :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Proudly designed by Mlekoshi playground