La dolce vita

16. heinäkuuta 2013


Yleisön pyynnöstä, tässä tunnelmia ja inspiraatiokuvia tämän kertaiselta Italian reissultamme. Ei kuitenkaan mitään perinteisiä lomakuvia. Tällä reissulla erityisesti ihastelin erilaisia marmoripintoja, erityisesti ohikulkumatkalla bongaamani marmorinen rappukäytävä oli upea. Puhumattakaan Firenzen duomosta Santa Maria del Fioresta, joka on rakennettu vaaleanpunaisesta, vihreästä ja valkoisesta Italian marmorista. Henkeäsalpaavaa. Ja niin inspiroivaa.

Kymmenen päivän aikana ehdimme reissata Rooman Espanjalaisilta portailta Ligurian rannikolle Orbetellon kautta. Lericistä olimme vuokranneet talon huikealla näköalalla ja talopäiviäkin ehdimme viettämään useampia. Cinque Terren aluetta katsastimme mereltä käsin, parissa kylässä rantauduimmekin. Luccassa vietimme shoppailupäivän ja viikon päätteeksi ehdimme vielä vuorokaudeksi lempikaupunkiini Firenzeen. La dolce vita..!

//
By request, here some moods and inspiration pictures of this year's trip to Italy. Particular On this trip I was looking at a variety of marble, especially one of the marble staircase was magnificent. And of course the Florence Duomo Santa Maria del Fiore, Which has built of pink, green and white Italian marble. Breathtaking. And so inspiring.

Ten days from Rome to Orbetello and Lerici. Cinque Terre, Lucca and Florence. La dolce vita.

10 kommenttia:

 1. Oih. Ihana Italia. Ihana koti. Ihana blogi. Jään kuulolle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anu. Kiva kun löysit tänne ja jäät mukaan. :-)

   Poista
 2. Mahtavia lomakuvia! Kiva katsella välillä vähän erilaisia kuvia, hienoja pieniä yksityiskohtia, joita ei aina huomaakaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla. Ajattelin ettei ihan perus lomakuvat ole ihan blogikamaa. :-)

   Poista
 3. Oi oi sentään, miten ihana lomatuulahdus pyyhkäisi juuri keittiössäni. Tosi kauniisti olit taltioinut tunnelmia. Kiitos Maiju!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ihana kuulla, että tunnelmat välittyy. :) Aurinkoista päivää!

   Poista
 4. Ihanan kuuloinen reissu! Me myös olemme suuntaamassa Italiaan ja Cinque Terre myös listalla, kerran olemme siellä olleet ja mikä paikka.. :)
  Saako kysyä mitä kautta löysitte asunnon jossa olitte? Meillä juuri etsinnät käynnissä ja vinkit tervetulleita.
  ps. Mistä ostitkaan sen house doctorin raidallisen pyykki/lelu/mitäikinä- pussin? On pitänyt kysyä monta kertaa jo sitä.
  Marie

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Marie. Talon Lericissä olimme vuokranneet Airbnb.comin kautta. Tuota samaista taloa voimme suositella lämmöllä; löydät sen varmasti hakemalla kohteita Lericistä. Se oli vuoren rinteellä, uskomattomalla näkymällä (kuten muutamasta kuvasta yllä näkyykin), kaksi makuuhuonetta ja muutenkin puitteet kohdillaan, omistaja ihana tyyppi. Sinne tosin ei pääse kun autolla joten se on liikkumiseen ehdoton. Lericin keskustaan muutama kilometri (näkyy kuvissa) josta lautalla pääsee Cinque terren kyliin ja muihinkin ihaniin pikkupaikkoihin. Noihin pääsee Lericistä toki autollakin. Laita meiliä platefuloflove@gmail.com jos haluat kysyä jotain lisää. Autan mielelläni.

   Raidallinen pyykkipussi on Tiirinkosken Tehtaalta.

   Maiju

   Poista
 5. Ihan nälkä tuli ruokien ja maisemien suhteen :)

  Kaunis kiitos kun jaoit lomakuviasi kanssamme. Pikku mieskin kasvaa hurjaa vauhtia.

  t.Sanna

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Proudly designed by Mlekoshi playground