Metallinhohtoa syksylle

24. heinäkuuta 2013


Syksy taitaa olla vielä kiellettyjen sanojen listalla, mutta ei voi minkään, sieltä se tulee. Ja samalla eri merkkien uutuuskuvastotkin tuotteineen. Toivottavasti vielä lämpimistä ilmoista päästään nauttimaan ja kesälle on vielä monta juttuakin mitä tehdä. Syksy on kuitenkin ihanaa aikaa, siinä on aina jotain uuden tuntua kuten keväässäkin, vaikka luonto muuttaakin muotoaan ihan eri tavalla. Illat pimenevät, syysaurinko ja värit leimuavat, ulkoilma raikastuu.

Les caprices de Jasmine-blogin kautta nappasin tämän H&M Homen uuden malliston kuvan. Jotenkin ihana kuva ja tunnelma. Syksyn värejä. Tämän syksyn suosikkituote Henkalta taitaa olla tuo pitkien kynttilöiden kuparinen kynttilänjalka. Se on putkahtanut jo moneen blogiinkin.. 

//
I loaned this picture through Les caprices de Jasmine-blog. It's pic from H&M Home's new collection for the autumn. Nice picture and atmosphere. Autumn colors. And this autumns favorite product from H&M, that a copper candlestick. It has already sprung for many blogs..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Proudly designed by Mlekoshi playground