Vilkaisu vielä viime vuoteen

7. tammikuuta 2013

Plateful of love/Maiju

Pitihän se viime vuosikin vielä summata valokuvin. Pääosin minusta raskaana koska sehän se itselle vuoden merkittävin asia oli. Kuvia oli kaiken kaikkiaan kertynyt 3777 (OMG!), joista lähes puolet on lillemanin syntymän jälkeen. On ainakin mistä muistella ihania ensihetkiä. :)

Vuonna 2012 alkupuolella ostimme ja remontoimme unelmiemme kodin. Syksy mullistui kun lilleman saapui maailmaan ja pääsimme vihdoin muuttamaankin pitkän remonttirupeaman jälkeen. Joulukuun alussa menimme naimisiin. Todellakin ikimuistoinen vuosi! Raskausaikani sujui todella hyvin ja pystyin nauttimaan odotuksesta. Teimme pari pientä reissuakin; toinen oli maaliskuussa Söldeniin jossa tosin allekirjoittanut ei enää päässyt rinteisiin koska raskaus oli jo edennyt sen verran pitkälle. Lomani oli siis erilainen perinteiseksi laskureissuksi, keskityin vain after skihin ja auringon palvontaan hyvän kirjan ja ruuan kera. :)

Kesällä mökkeilimme, vähän automatkailimme ja teimme muutaman yön visiitin myös Tallinnaan. Olin jo aika viimeisilläni raskaana kun kävimme siellä Red Hot Chili Peppersin keikalla. Kiva reissu ja hyvin jaksoin masuni kanssa. Syyskuussa tosiaan vihdoin muutimme ja kauan odotettu rakkauspakkaus tuli maailmaan.. <3 Elämä mullistui! Ristiäiset pidettiin 1.12.2012 jolloin meidät samalla myös vihittiin. Tästä kerroinkin hääkimpun ja -mekon kera täälläkin lyhyesti, pikalinkki postaukseen tässä.

Jos hyvää niin myös jotain huonoakin; vuoteen mahtui myös raskaita asioita niin perhe- kuin ystäväpiirissäni.. Kaiken kaikkiaan isoja mullistavia asioita tapahtui vuonna 2012, toivottavasti tämä vuosi on hieman seesteisempi. :) Uuden Vuoden moodboard ja pintapuolista fiilistelyä tulevasta löytyykin jo täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Proudly designed by Mlekoshi playground