Tiistain muruset moodboardilla

15. tammikuuta 2013

Plateful of love/Maiju

Tiistai, huippupäivä. Ainakin tähän saakka. Tällaisista päivistä saa aina voimaa arjen keskelle ja jaksaa taas loppuviikon perus pyöritystä. :) Tänään ohjelmassa on ollut vauvajoogaa ja ravintolaruokaa.. Kävimme viime viikolla kokeilemassa vauvajoogaa lillemanin kanssa ja se oli niin hauskaa meistä molemmista, että tänään menimme uudelleen. Ihanat ystäväiset meidät sinne houkutteli ja kai voi jo kahden kerran jälkeen sanoa, että tästä on muodostumassa meille jonkun sortin vakkarikäytäntö: ensin joogaa vauvojen kanssa ja sen jälkeen lounasta ja äippien höpinöitä. Parasta! Vauvajoogan jälkeen kun pienimmille joogaajille maistuu uni ja meille isommille ruoka. Ja tänään suuntasimme  - kuten viime viikollakin - Töölössä avattuun uuteen ravintolaan Trattoria Sognoon lounaalle. Innostuin oikein kovastikin siitä ensimmäisellä kerralla, mutta tänään lounas oli hieman pettymys. Mutta kolmas kertahan toden sanoo! Jooga on paitsi hyvä nälän herättäjä, niin myös unenkin; meidän lilleman vetelee päikkäreitä edelleen ja jo kolmatta tuntia. :)

Alkuillasta suuntaan vielä keskustaan tapaamaan entistä ihanaista työkaveria ja menemme herkuttelemaan blinejä. Todellinen luxus ravintolapäivä!

Yksi arkiherkku täytyy tässä samalla jakaa, koska sopivasti päätyi tämän päivän moodboardillekin herkun asemaa edustamaan. Eli avocado-mozzarella-tomaatti leivät. Ai nami. Näitä kotona herkuttelen välillä ihan lounasleipinä. :-) Täysjyväleivän päälle (halutessa voi paahtaa) esim. Philadelphian 5 % tuorejuustoa ja sitten limittäin ja lomittain avocado-, tomaatti- ja mozzarellaviipaleita ja päälle ripaus sitruunapippuria. Njams njams. Sellainen helppo arjen herkku.

Herkullista tiistaita teillekin! :-)

2 kommenttia:

 1. Hei,

  ihailen suuresti blogiasi ja haluan antaa sinulle NEW BLOG LOVE-tunnustuksen.
  Käy lukemassa lisää blogistani http://kotonaonkivempi.blogspot.fi/

  Laita hyvä kiertämään ja jaa tunnustusta eteenpäin. :)
  terkuin Koo

  VastaaPoista
 2. Kiitos paljon Koo. Voi että kun lämmittää mieltä. :) Ehdottomasti hyvä laitetaan kiertämään, tähän täytyy hieman paneutua vielä. Ihana blogi sinullakin, ilo päästä siihen tutustumaan.

  Maiju

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Proudly designed by Mlekoshi playground