Lastenhuone inspiraatiota & DIY-ideoita

8. tammikuuta 2013


Oih, aivan ihania lastenhuonekuvia löysinkin Pinterestin kautta ja niin paljon innostavia DIY-ideoita; tuollaisen pilvi-nauhan aion askarrella ehdottomasti (ylinnä olevan kollaasin vasen alakulma). Sitä kuuluisaa tapettia josta basketta-tähtiä jouluksi väänsin löytyy hirmuinen määrä edelleen ja paketteihin käytettyä paperinaruakin on. Eli ei kun sakset ja liima esiin. Olisipa kiva pitkästä aikaa kaivaa myös ompelukone esiin ja hurauttaa pilvityynyjäkin pisaroineen. (alimmaisen kollaasin oikea yläkulma).

Lisäksi to do-listalla on jo syksystä saakka ollut mobile origami-linnuista; bongasin viime kesän Tallinnan reissulla Sfäär-nimisen ravintolan katosta roikkumasta kasan origami-lintuja. Olivat niin hauskan näköisiä, että ohje piti kaivaa netistä ja ajattelin sellaisen joskus toteuttaa. Linnut voisivat roikkua luonnon oksista ja tähän löysinkin innostavan kuvan, tässä alla. Muuten kiva idea myös tuo vaatetanko oksasta kuten ylhäällä olevan kollaasin oikeassa alareunassa on. Niin ja tuo ns. tiipii.. jossain vaiheessa mietin, että olisin tehnyt lillemanin sängyn päälle katokseksi tämän tyyppisen. Kun poika kasvaa, tuollainen "maja" täytynee kyllä tehdä. Tekisi mieli itsekin käpertyä tuollaisen sisään, tyynykasoihin köllimään. ;)

Kuva: bastisrike.de

Huh, paljon ideoita, nyt tarvittaisiin vain lisää aikaa ja virtaa kaikkien toteuttamiseen! Meidän lilleman nukkuu ruhtinaallisia päiväunia kyllä, että sinä aikana ehdin kotihommia tekemään ja tätä blogiakin monesti päivittämään. Täytyy tässä lähiaikoina yhdet päikkärit "uhrata" pilvi-nauhan tekemiseen ja lupaan laittaa sitten sen tännekin nähtäväksi. :-)


Edellisessä postauksessa kirjoittamaani säilytys "ongelmaan" en vielä näistä kuvista saanut ideoita; tauluhyllyjä ei siis saada paikoilleen joten kirjoille ja muulle pikkutavaralle pitäisi keksiä jotain muuta, lisäksi hankintalistalla jossain vaiheessa jonkunlainen laatikosto/lipasto. Onneksi näillä ei kiire kuitenkaan ole joten katsellaan rauhassa. Otan ideoita toki vastaan!

Lisää näitä inspiroivia lastenhuonekuvia löytyy Plateful of loven Pinterest-boardilta. Käypä vilkaisemassa. Siellä toki profiilissani on paljon muutakin katseltavaa ja "pinnattavaa"! :-)

Kuvat ylin kollaasi: vasemman reunan kuvat 1 & 2, iso kuva 3, alareuna 4, 5, 6
Kuvat alin kollaasi: 1, 2, 3, 4Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Proudly designed by Mlekoshi playground