Moodboardilla Samuji, Ylva Skarp ja makuuhuone inspistä

28. tammikuuta 2013


Tämän maanantain moodboardilla Ylva Skarpin kalligrafia julisteista muutama. Nämä vähän vanhempaa tuotantoa, mutta hänen verkkokauppaansa on tullut myös uusia juttuja. Aion tilata yhden hänen julisteistaan vihdoin. Tässä muuten viime vuoden puolella postaamani juttu hänen kodistaan: Jul hos Ylva Skarp sekä joulukorteista: Mustavalkoinen joulutervehdys.

Samujin uudesta mallistosta yksi kuva. Suomalaista suunnittelua ja muotoilua täytyy arvostaa niin sisustuksessa kuin muodissakin. Tunnustan, että en kyllä ole päässyt Suomalaiseen muotisuunnitteluun kovin sisään enkä oikein tykästynyt erikoisemmin mihinkään.. Minna Parikka on sillä hilkulla. Samujilla on tyyliltään eniten sellaisia yksinkertaisia klassisia ja riittävän leikitteleviä minun makuuni. Ja tässä yksi tyyleistä joista pidän; on hyvin työminäni näköinen, vain ranteisiin tai kaulaan jotain yksinkertaisen tyylikästä koristamaan ja se olisi siinä. Mutta eipä tarvitse jakkuja pukea päälle vielä hetkeen, nykyinen johtaja lilleman on onneksi leppoisa. ;)

Mitä te tykkäätte Samujista tai muista Suomalaisista muotisuunnittelijoista? Onko jotain omaa lempparia? Kuulisin mielelläni, vinkatkaa! 

Kuva

Moodboardillani pari inspiroivaa makkarikuvaa myöskin, joista toisesta tässä ihan oma otoksensakin. Tämä on Ruotsalaisen stylisti Pella Hedebyn käsialaa jonka stailaama on muuten tuo työpöytä-kuvakin kollaasissani. Tykkään hänen tyylistään ja seuraan hänen kahta blogiaan, nämä kuvat Hitta Hem-blogista. Selkeä, minimalistinen makkari, mutta sisältäen kuitenkin paljon kontrasteja. Yöpöydässä on jotain futuristista, valaisin on industrial-tyyliä, lakanoissa romanttista pitsiä ja pehmeyttä tuomaan sängyn päällä ihana pehmoinen talja. Tykkään kontrasteista joten siksi tykkään paljon tästäkin.

Toinen makuuhuone on Merry Mishap-blogin pitäjän kodista. Avonaiset vaaterekit ovat ihania. Meille en tuollaista isompaa ihan käytännön syistä ole halunnut, mutta Hayn pieni Loop-naulakko paikkailee tätä tykkäystäni. Se onkin vilahdellut useissa kotikuvissa, viimeksi tässä Borta bra men hemma bäst-postissa.

Reipasta viikkoa!

Kuvat: Ylva Skarp, Samuji.com, Hitta Hem, Merry Mishap

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Proudly designed by Mlekoshi playground