Oma koti: Lillemanin unikulma vol 2

8. tammikuuta 2013


Lillemanin unikulmaus koki pienen muodonmuutoksen ihan hetki sitten; siitä kerroin täällä. Nyt tekisi mieli taas tehdä jotain pientä muutosta ja käytännön toimivuuden kannalta jotain pitäisi pian tehdäkin. Olen haaveillut tauluhyllyistä jotka voisivat samalla toimittaa myös kirja-/tavarahyllyjen virkaa. Meiltä vintiltä pari sellaista ylimääräistä löytyisikin, mutta ongelmaksi on muodostunut paikka. RK Designin Tiger says meouw-julisteen seinän takana kulkee vesiputket joten siihen ei voi laittaa ja taas toinen seinusta jossa RK Designin automatto nyt on, on rakenteeltaan ja materiaaliltaan niin kevyt että siinä kuulemma moiset eivät pysyisi. Höh ja pöh. Täytynee miettiä mitäs sitten keksittäisiin. Joka tapauksessa jossain vaiheessa uusi säilytysjärjestelmä leluille ja muille tavaroille pitäisi hankkia, nyt ns. hoitotavaroiden säilytys hoituu Ikean Råskogilla. Se onkin ollut kätevä kun kaikki tavarat ovat  heti kädenulottuvilla; vanupuikot ja laput purkeissaan, vaipat ja harsoliinat omilla tasoillaan. Lillemanin sänky on Tanskalainen Sebra ja valot on lahjaksi saatu Le Cousin De Paulin setti Uyuni; näistä olikin aiemmin juttua täällä. Yölampuksi edelleen haaveilen Milk-valaisinta mustajalkaisena, se alkuperäinen meiltä löytyykin jonka alunperin piti tätä virkaa toimittaa, muistanette tästä jutusta.


Lillemanin sängyssä oleva lampaantalja on Ikean Ludde-talja, Peace-tyyny on joskus aikoinaan hankittu Perobasta ja salmiakkiruudullinen huopa on Hemtexin. Lasipurkit olen joskus ostanut alunperin kylppäriin muistaakseni Pentikiltä ja kangaspussukka pikkutavaroille on H&M:ltä. "Sophie the Giraffe"-purulelu on saatu lahjaksi ja takana taulussa olehva kirahvi-kuva on saatu RK Designilta.

Seuraavaksi ideoimaan miten säilytys jatkossa hoidettaisiin, vinkkejä ja ideoita otetaan vastaan! Jonkun verran olen jo surffaillutkin inspiroivia lastenhuonekuvia Pinterestistä ja löysin kasan ihania DIY-ideoitakin. Niistä tulossa seuraavassa postauksessa. :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Proudly designed by Mlekoshi playground