There is no place like home

16. tammikuuta 2013

Plateful of love/Maiju

Tällaisella ajatuksella ja kiitollisuudella on aloitettu tämä päivä. Vaikka siivousurakka ja pyykkivuori odottaa, on parasta olla lillemanin kanssa kotona. Ja erityisen hyvältä nyt tuntuu eilisen huippukivan, mutta hulinapäivän jälkeen. Ulkonakin tuulla tuiskuttaa, mutta kotona on lämmintä ja tulppaanit muistuttavat keväästä. Äitiysloma on kyllä etuoikeutettua aikaa meillä Suomessa. Kuulin juuri ystävältäni, että hänen tutullaan Amstermadissa on samanikäinen 3,5 kuukauden ikäinen poika ja hän on juuri joutunut palaamaan töihin...

Sain muuten eilen kaksi NEW BLOG LOVE-tunnustusta Kotona on kivempi- ja Räsymattoni-blogien kirjoittajilta. Ai että kun lämmittää mieltä, KIITOS! :) Olen otettu ja tulen antamaan tunnustusta pian eteenpäin. Käykää listaani odotellessa katsastamassa tunnustukset ja nämä ihanaiset blogit: kotonaonkivempi.blogspot.fi ja rasymattoni.blogspot.fi/

Kivaa keskiviikkoa! :-)

Kuva: Plateful of love/Maiju

5 kommenttia:

 1. googletin ideoita lastenhuoneeseen ja päädyin siinä surffaillessa tänne! ja klikkasin lukijaksi :)

  VastaaPoista
 2. Hei! Sattumalta klikkasin toisen blogin kautta tänne, vitsit miten kaunis koti teillä onkaan! Remonttinne on kyllä onnistunut täydellisesti! Jään seuraamaan :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos Iisa ja Katariina. Kiva kun pidätte ja lämpimästi tervetuloa mukaan! :-) Vielä blogini on tuore tapaus, mutta eiköhän tässä matkan varrella kehitytäkin; palautetta ja ideoitakin otan mielelläni aina vastaan. Pitääkin päivittää myös meiliosoitteeni tänne.

  Kiva Iisa jos sait jo jotain ideoitakin tai ainakin inspiraatiota lastenhuoneeseen? Ja kiitos Katariina, remontti oli aikamoinen rutistus, nautitaan hedelmistä nyt kun jälki on vielä tuoretta. Ja monta kivaa sisustushaastettakin on vielä jäljellä. :-)

  Maiju

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Remontti taitaa muuten olla ainoa asia, jossa parasta on se kun ollaan maalissa, eikä suinkaan se matka sinne.. :D Meilläkin on viime kesä rempattu ja täytyy kyllä sanoa että ihanaa kun suurimat työt on tehty. Pienen wc:n ja tuloeteisen remppa on tulossa varmaan vielä tänä vuonna mutta keittiö uusitaan vasta sitten kun kodinkoneet alkavat vedellä viimeisiään.

   Hei pakko vielä tiedustella tuota ihanaa mustaa vitriinikaappia, joka näkyy tuossa kuvassa. Mistä olet tuon aarteen löytänyt?

   Poista
 4. Joo-oh, aikamoinen rutistus. Onneksi aika kultaa muistot ja sitä olisi jälleen jo valmis taas uuteen urakkaan. Ehkä tuo remppaintokin on jonkinlainen sairaus?! :-) Mutta onhan se nyt kiva itse suunnitella ja nähdä sitten työn tulos valmiina. Tosin ihan hetkeen nyt ei ole tarvetta eikä voimiakaan remontointiin, mutta ehkä se seuraava kotikin on remonttiprojekti. :)

  Kiitos kysymästä, vitriini on Tanskalaisen Nordalin. Tanskalaiset vain niin osaavat; Nordal, House Doctor, Tine K, Bloomingville. Puhumattakaan Tanskalaisesta designista.. Tekisi mieli tanskalaistua kokonaan. ;) Tässä kotisivuille linkki: http://www.nordal.eu/fi/content/products ja meidän kaappi ostettiin täältä: http://www.kaunispienielamashop.com/. Siellä oli syksyllä -15 % ale ja hoitivat myös kuljetuksen kohtuuhintaan suoraan kotiovelle. Voin muuten suositella tuota verkkokauppaa muutenkin, meille on hankittu Sebran lastensänkykin sieltä. Ja tilaavat myös pyydettäessä tuotteita. Tätä vitriiniä löytyy kolmea eri kokoa, meillä on se isoin. Tämä oli pitkäaikainen haave joka lopulta oli pakko toteuttaa.. edelleen love it. :-)

  M

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Proudly designed by Mlekoshi playground