Se valo / That light

22. helmikuuta 2014


Se on tällä viikolla hiipinyt aamuisin kahvihetkien seuraksi ja ollut seuranamme keskimäärin 9 tuntia päivässä. Se yhtäkkiä saa kaiken näyttämään kirkkaammalta, tekee mielen valoisammaksi, antaa voimaa ja olon, että kaikki on mahdollista. Koti näyttää raikkaammalta ja moni nurkka jopa jotenkin uudelta. Ihmeellinen valo; aurinko, joka tänäänkin oli seuranamme melkein 10 tuntia. Niin ne päivät pitenevät huimaa vauhtia. Kevät lähenee ja talvihorros on ohitse.

Kevät-tunnelmissa tänään kotiutin kimpun ranskalaisia tulppaaneja. Vielä nupussaan ja suht ryhdissäänkin. Odotan miten niiden hennot varret taipuvat upeiden kukkien painosta. Viime kesänä itse tuunattu marmorikehyskin tuli kaivettua pitkästä aikaa esiin. Päällystin siis vain Bauhausista ostetulla marmoritarralla Ikean kehyksen. Kuva on lehdestä leikattu. DIY-taidetta parhaimmillaan.

/

I so feel the spring. I love that light and days that have become longer. 

3 kommenttia:

 1. Ihana valo :) Kerrassaan upeat tulppaani, tuollaisia ei ihan joka päivä näekkään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, sattumalta ne bongasin kukkakaupasta, johon juuri oli tullut iso kuorma suoraan Hollannista. Voi että mitä kaikkia ihanuuksia siellä olisikaan ollut. Nyt nuo tulppaanit ovat alkaneet aukeamaan. Odotin, että ne olisivat olleet valkoisia, mutta ovatkin hennon vaaleankeltaisia (kuten kuvastakin jo näkee). Ne ovat upeita kun pitkät varret taipuvat ja kukat ovat todella kauniit; eivät lainkaan oikein perinteisen tulppaanin oloisia. Suosittelen testaamaan jos vastaan tulee. :)

   Poista
 2. Törmäsin Pinterestissä tuohon sinun eka kuvaan. WoW!
  Kehykset on tosi hienot ja ranskalaiset tulppaanit ovat niin upeita.
  Onkohan niitä täällä kukkakaupassa.
  Ja tuo Eno kynttiläalusta on vaan niin hieno.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Proudly designed by Mlekoshi playground