Harmaa sunnuntai / grey sunday

16. helmikuuta 2014


Paksu sumuverho peittoaa näkymät ikkunasta. Tänään ei ollakaan ulkona käyty yhtään. Se on flunssa taas kaatanut miehiä; isompaa vaivaa pitkittynyt poskiontelontulehdus ja lillemania kova yskä ja molemissa silmissä tulehdus. Kurjaa tämä sairastelu. Tämä hoitotäti on siivoillut ja kokkaillut ja kait sitä voisin pistää seuraavaksi nokkani ulos. 

Muutama räpsy siivoilujen lomasta. Aika arkisia näkymiä. Tuosta vitriinistä muuten kysellään todella paljon; ehkä eniten olen saanut juuri siitä kyselyjä. Se on siis Nordalin vitriini ja hankittu reilu vuosi sitten erään verkkokaupan alesta. Pitäisi ehkä tehdä siitä ihan oma postauksensa joskus?! :)

Kivaa sunnuntaita!

/
Some snapshots from our kitchen today. We are having a very quiet sunday. My men are sick and I have just cleaning and cooking. Weather is grey and so is the mood inside. Need to cheer up now. Hope you're having a nice sunday! 

6 kommenttia:

 1. Paranemisia sinne! Kyllä harmaus on ollut tänään raskasta, mutta toisaalta ihanaa kun ei ole ollut paineita tehdä mitään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Huomenna lääkäriin...

   Ja joo, puolensa näillä kotipäivillä ja ankealla kelillä. Käytin tehokkaasti ajan siivoiluun.. Kivaa uutta viikkoa sinne!

   Poista
 2. Vitriini on kyllä kyselyjen arvonen! Tosi upea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Se on kyllä kivannäköinen, mutta käytössä ei ole osoittautunut maailman käytännöllisemmäksi; hyllyvälit ovat niin leveät, että tila ei tule käytettyä ihan optimaalisimmin. Ja lilleman tykkää paukutella sivuseiniä; rautainen vitriini kun kumisee kivasti.. not. ;-)

   Poista
 3. Paranemisia sinne! Täällä on myös ollut koko porukka enempi tai vähempi puolikuntoinen, mutta onneksi suuremmilta on vältytty toistaiseksi. Täällä on tuprutellut lunta koko eilisen ja tämän päivän ja keväisen talvinen maisema muuttuikin hetkessä taas täysin talviseksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitosta. Se on äidin vuoro sairastaa ny.. höh. Kivaa viikonloppua ja toivottavasti siellä ollaan terveinä.. :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Proudly designed by Mlekoshi playground