Kevättä / early spring

9. helmikuuta 2014


Muutamia sekalaisia otoksia sunnuntai-iltapäivään. Jokaisessa kuvassa pilkahdus kevättä.. Tulppaaneja, oksia vihreine silmuineen. Valoa! Tänään saatiin nauttia ensimmäisestä (?) kevät säästä ja aurinkokin paisteli. Ulkona tuoksuikin jo ihan keväälle. Tai ehkä kuvittelin vain. Ensimmäiset kevään merkit tuovat jotenkin toiveikkaan olon. Ihanaa, tästä sitä aletaan heräilemään talven horroksesta itse kukin.

/
Some random pics. They all got small promises of spring. Tulips, green buds and light. Spring really is coming here in Finland as well..

14 kommenttia:

 1. Ihania kevät kuvia - mukavaa kun valo lisääntyy päivä päivältä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sanna. :) Valoa on niiiin kaivattu. Tässä herää ihan uuteen eloon auringon valon lisääntyessä.. Nautitaan näistä pienistä hippusista. :)

   Poista
 2. Olet varmaan joutunut vastaamaan kysymykseen sen miljoona kertaa, mutta kysynpä silti :D Mistä noin ihana vitriinikaappi on löytynyt? Olen juuri vastaavaa etsinyt meille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaappi on aikoinaan tilattu täältä alesta: http://www.kaunispienielamashop.com/

   :)

   Poista
 3. Maiju, ihan samat fiilarit täälläkin tänään: näytti ja tuntui(!) jo ihan keväältä. Ihkuu! Vitriinikaappia huokailen edelleen ja ihailen kuvissa näkyvää valoa. Oi!

  VastaaPoista
 4. Linnut lauloivat tänään kilpaa, minulle se on selvä kevään merkki:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinpä, meillä harmi keskustassa ei paljon linnunlaulua kuule. :/ Se keskusta-asumisen huono puoli jota selvästi vanhana pikkukaupungin tyttönä olen jäänyt kaipaamaankin.. Lokit täällä vain nauravat.

   Poista
 5. Täälläkin pilkahti aurinko hetken ja nollakeli toi toivoa keväästä. Vaikka toisaalta toivon vielä runsaasti hiihtokilometrejä ennen kuin nuo vähätkin lumet sulavat pois. Ajatus keväästä tuo niin paljon hyvää mieltä ja energiaa, että sen odotus on kiva aloittaa jo hyvissä ajoin. Puhtia tulevaan viikkoon, toivottavasti pikkumies on terveenä!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi minä en ole vielä päässyt edes murtsikkaa vetämään. Taitaa tältä talvelta jäädäkin.. Lilleman on kiitos onneksi terve. :) Onneksi ne antibiootit auttavat nopeasti. :)

   Poista
 6. Ihana blogi sinulla... Onneksi löysin tänne Minnan Harmoniaa-blogin kautta, ja klikkasin itseni samantien lukijaksi asti. Mukavaa viikkoa sinulle:)

  VastaaPoista
 7. Ihania kuvia. Hei mistä olet hommannut kehykset tuohon new york posteriin?

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Proudly designed by Mlekoshi playground