Makuuhuoneessa / bedroom

23. helmikuuta 2014


Perheen miehet lähtivät famon ja fafan luokse katsomaan kultaottelua ja minä jäin parantelemaan lensuani. No enpä malttanut kauan levätä vaan piti kokeilla makkarissa muutamaa juttua; mm. vaihdoin makuuhuoneen tuolien paikkaa. Meillä on tuossa oven vieressä yleensä massiivisempi valkoinen nojatuoli. Nyt tilalle roudasin mustan korituolin. Se olisi kevyempi ja toisi vähän särmää. Sitäpaitsi kun meillä on lillemanin kulmaus järkkäilyssä niin voi olla, että toisesta tuolista joka tapauksessa joudutaan luopumaan. Ihan kiva näin. Lisäksi testasin tuon daamin tilalle toista julistetta, koska daami saattaa muuttaa olohuoneeseen. No testailuni ei toiminut joten jätin sen osan kuvaamatta.

Viikolla toinen marmorisista vintage yölampuista muutti tuohon kenkäkaappimme/pukeutumistason päälle. Lilleman on jatkuvasti sen kimpussa ja saanut sen kerran jo lattiallekin. Siksi poltin on hieman vinossa. Olkoon nyt tuossa korkean kaapin päällä turvassa ja minä toistaiseksi ilman yölamppua. :) Pikkumiehen kanssa on tehty aika paljon muitakin kompromisseja, mutta mitäpä siitä. Nautitaan toisen kasvuvauhdista ja touhuiluista. :)

/

Some photos from our bedroom. I tested that black chair next to the door. Usually there is a massive white armchair. I also put our other night lamp top of the shoe / dressing cabinet. Those vintage marble lamps I have got from my grandmother.

12 kommenttia:

 1. Teidän makkarissa on kyllä supersuloista - siis juuri sellaista fiilistä, että tekisi mieli käpertyä tuonne muhkeaan petiin vain oleilemaan :). Pikaista paranemista sinne, koitahan selättää ikävä tauti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oih, kiitos Jutta. :) Ja jep, eiköhän se tauti tästä. Antibiootit auttaa. ;)

   Poista
 2. Tyylikästä! Tuo vaaterekki on ihana yksityiskohta. Sillähä voi kans muuttaa huonee ilmettä, välillä valiten siihen värikkäämpiä vaatteita/huiveja ja välillä simppelimpiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Joo niin on kiva tapa muuttaa ilmettä. Eri vuodenaikojen vaatteiden mukaan väkisinkin vähän värit muuttuvat. Vaikka taitaa tuo oma garderobini aika maanläheistä väripalettia kuitenkin noudattaa vuoden ympäri... :)

   Poista
 3. Nätti makkari teillä! Värimaailma just passeli omaankin makuun ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Peeta! Mustan ja valkoisen väliltä löytyy hyviä sävyjä.. ;)

   Poista
 4. Kaunista on, ihanan harmoninen tunnelma! Minäkin jäin tänään hetkeksi yksin kotiin ja heti aloin rymsteeraamaan huonekaluja uusille paikoilleen. Harrastuksensa kullakin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Hahah, joo huvinsa kullakin.. ;) Mutta niin sitä vain rentoutuukin parhaiten, omien lempipuuhiensa parissa?!

   Poista
 5. Kaunista ja upee tunnelma, ihanan kotoisaa ! ja meiletön tuo ikkuna!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Proudly designed by Mlekoshi playground