Sireeni marmorivaasissa / Siren and marble vase

27. tammikuuta 2014


Keväinen tuulahdus pakkasten keskelle. Sireenin oksia on alkanut ilmestyä kukkakauppoihin. Minäkin ostin viikonloppuna pari oksaa uuteen marmorivaasiin. Sepä ei olekaan mikä tahansa vaasi. Alkuperäinen tarkoitus olisi ollut vessaharjan pidin (tähän väliin huutonaurua), mutta minäpä ostin sen pieneksi maljakoksi. Se on toimittanut meillä myös yrttiruukun virkaa ja ihan alun alkaen olin ajatellut kylläkin ottaa sen käyttöön kynäpurkiksi tai kylppäriin hiusharjoille yms. pienille jutuille. Näin sitä joskus mieli keksii jo kaupassa tavaroille uusia käyttötarkoituksia. Kiva, monikäyttöinen ja ehtaa marmoria. Moneksi on.

/

I bought some sirens and put them in to my new "marble vase". Vase got it own story; in the store it was a holder for toilet brush. But I thought that it would be nicer vase or use it to organize pens or some stuff like that. So I bought it and it's vase for me. 

10 kommenttia:

 1. Kekseliäisyys kunniaan :)! Itsekin olen huomannut noita sireenin oksia monessakin kukkakaupassa vasta nyt joulun jälkeen. En ole aiemmin tajunnut edes niiden olemassaoloa. Niin kauniita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah, joo tässä oli kyllä mielikuvitusta mukana... ;-)

   Poista
 2. Sireenit ovat suurimpia suosikkejani. Mietin täällä juuri, että onkohan sireeniaita hieman liikaa ja muutama puu versio pihassa parempi. Marmori on aina vain niin kaunista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne ovat kyllä niin kauniita ja tuoksu huumaava. Tosin en välitä sisällä kovin voimakastuoksuisista kukista, mutta ulkona kukkiessa ovat ihania. Nämä kasvatetut sireenit eivät juuri tuoksukaan..

   Poista
 3. Onpa kaunis "maljakko"! :) Tykkään blogistasi juuri tämän takia. En siis vessaharjan pitimen takia vaan, koska täältä löytyy aina kivoja ja odottamattomia ideoita. Tänään ehkä vielä vähän odottamattomampi idea kuin muulloin. Ha hah! Kielipoliisilta vielä terkkuja: sireeni = lilac.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana Elisa, kiitos. :) Hyvä, että mulla on kielipoliisi!! Arvasin, ettei taaskaan olisi pitänyt Googlen kääntäjään uskoa!! Ensi kerralla viisaampana. :)

   Poista
 4. Tykkäilyt ja peukut sekä syreeneille että marmorivaasille.
  Mä sais siskoltani syreeninoksia pari viikkoa sitten. Aivan ihania ovat ja tuoksuvat kesältä (vaikka nuo jalostetut leikkoversiot eivät tuoksukaan niin paljon kuin oikeat pensaat).
  Hih, vessaharjan teline! En kestä. X)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah, joo kaikkea sitä keksiikin.. ja tunnustaa vielä julkisestikin. ;D Nuo sireenit eivät totta tosiaan juurikaan tuoksu.. todella vienon kesän tuoksu sieltä onneksi kuitenkin sai esiin.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Proudly designed by Mlekoshi playground