Olohuoneessa, simple and clean

11. tammikuuta 2014


Toisella puolen olohuonetta taulukollaasi on kokenut pienen muutoksen. Paolo Roversit vaihdoin toisinpäin kuten aikaisemmista kuvista jo huomasittekin. Natalia saa nyt tuijotella sohvalla istuvaa. Muuten joulun jälkeen, hyvin yksinkertaisissa ja mustavalkoisissa tunnelmissa mennään..

Julisteet: vasen reuna Therese Sennerholt "Feel free", alin Formelle Design "only as", Fotografiskasta Paolo Roversin näyttelyjuliste Natalia Vodianovasta ja höyhenet Sofie Rolfsdotter.

Vielä lämpimät terveiset ja tervetuloa myös uusille lukijoille! Teitä on jälleen tullut hurja määrä. Kivaa, toivottavasti pidätte matkasta. :) Plateful of lovea voi seurata myös Facebookin kautta,  Instagramissa sekä ropakopallinen inspiraatiota löytyy jakamanani myös Pinterestistä

/
Very simple and clean lines in our living room. Posters from left: Therese Sennerholt "Feel free",  Formelle Design "only as", Natalia Vodianova by Paolo Roversi from Fotografiska and feathers by Sofie Rolfsdotter.

For the new readers, warmly welcome! I hope you enjoy the ride with me here in the blog. You can also follow plateful of love on the FacebookInstagram and on Pinterest

8 kommenttia:

 1. Tosi kivan näköinen ja pienellä muutoksella saa vähän erilaista kotiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Johanna. :) Pienillä jutuilla sitä tosiaan saa muutosta koko yleisilmeeseen.

   Poista
 2. Kierrän kun kissa kuumaa puuroa tuota ihanaa tyttöjulistetta… Saattaa napsahtaa tänne naapuriinkin! Saat toki kunnian mahtavasta löydöksestä :)

  Sanni

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Sanni. Tyttösen katseessa on kyllä jotain maagista tai hypnoottista suorastaan. Alunperin kuvittelin, että tämän "Natalian" tautalla olisi jokin traaginenkin tarina. Mutta nuori huippumallilupaushan hän vain. :) Tosin tarinaahan en tiedä, mutta itse kuvaan ei pitäisi liittyä mitään muuten erityistä. ;)

   Poista
 3. Oih. Joka kerta kun katselen näitä teidän kodin kuvia, huomaan katsovani niitä suu auki! Ja se tarkoittaa siis samaa kuin positiivinen ihmetys. Kuinka jonkun kotona voikaan vallita näin hamoninen ja tyylikäs tunnelma.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oh, noi voi tuhannesti kiitos Jutta. Minä jäin tästä kommentistasi nyt suu auki. :-) Eipä sitä itse osaa katsoa kotiaan samalla tavalla.. Arjen keskellä ei aina tunnu niin harmoniselta. :) KIITOS!

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Proudly designed by Mlekoshi playground