Vuosi sitten / One year ago

11. toukokuuta 2014


Noin vuosi sitten kotiamme oli kuvaamassa valokuvaaja Katri Kapanen. Yksi suosikkikuvistani on tämä makuuhuoneesta otettu kuva. Minä lillemanin kanssa keittiössä ja mies tablettinsa kanssa sohvalla. Ja kruununa tuo ikkunaseinä johon alunperinkin tässä asunnossa ihastuimme. Itse en kamerallani osaa tästä kulmasta kuvia onnistuneesti ottaa, tietysti voimakkaan vastavalon vuoksi. Ehkä joku päivä osaan ja omistan myös riittävän hyvän kameran. 

/
One old photo taken one year age by photographer Katri Kapanen. This had taken from our bedroom. I'm not able to take photo from this angle because of the opposite light. Maybe some day I'll have a good camera enough and the know-how as well. 

7 kommenttia:

 1. Kuva on aivan mahtava. Se on kaunis, ja siitä välittyy kodin ja perheen tunnelma. Hyvää äitienpäivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Vilja. Ja kiitokset ennen kaikkea kuvan ottajalle. :)

   Poista
 2. Kuva on niin upea! Ja ihana on kyllä tuo ikkunaseinä!!

  http://kotiani.blogspot.fi

  VastaaPoista
 3. Mä muistankin nähneeni tämän kuvan jossain.. Onko se julkaistu jossain lehdessä? Tai ehkä olen nähnyt täällä blogissa.. Mutta tuli voimakas muisto mieleen, koska tämä kuva ihastutti silloinkin. Tosi raikasta ja kaunista! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja juu, juttu oli viime kesänä Glorian kodissa.

   Poista
 4. Kuva on aivan mahtis. Kodin tunnelma välittyy loistavasti kuvaan. Minäkin muistan tämän kuvan ja jo silloin ajattelin aivan samoin. Ihana!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Proudly designed by Mlekoshi playground