Eteisestä / Our hallway

6. toukokuuta 2014


Eteinen, tuo ikuinen murheenkryyni. Nyt se kaipaisi uutta mattoa kipeästi. Tai niin noh, sitä on kaivattu jo ties kuinka pitkään, mutta paikattu välillä tilannetta keittiöstä siirretyllä Tine K:n harmaalla juuttimatolla. Nyt sekin on kuralla liattu ja kiikutettu loppusijoituspaikkaansa. Eli olemme lähtöpisteessä. Ja matto-ongelma on ehtinyt nyt laajentua myös olohuoneeseen. Vanha vetelee sielläkin viimeisiään. Iik, mattojen metsästykseen siis! Mutta oi miksi se on niin hankalaa?!

Tuo vaaterekki muuten on ollut käytössämme nyt varmaan vuoden päivät. Ja on ollut oikein hyvä. Rekki paikallaan. On yleensä erittäin paljon täydempi kuin kuvassa. Siivosin. :)

/
Snapshot from our hallway. We have been very pleased to coat rack. But now we are having a problem to find a right rug.. Hmm. Why it's so difficult?!

10 kommenttia:

 1. Meillä on jo toista vuotta eteisessä Ikean Basnäs-matto, joka on ollut ihan loistava käytössä! Ei näy kurat eikä hiekat (meillä siis astutaan siihen suoraan ulkoa ja taloudesta löytyy myös kaksi poikaa:) laadusta ei ole valittamista ja on 100% villaa. Kannattaa tsekata kaupassa, Ikean sivuilta löytyvä kuva ei anna matolle oikeutta. -Anu

  VastaaPoista
 2. Mikäs tuo vaaterekki on? Ompas hieno, tahtoo...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on Anna-Leena Leinon rekki, hänen omasta kaupastaan voi tilata suoraan: http://www.annaleena.se/

   Poista
 3. Tuo rekki on kyllä ihana. Meillä olisi vastaavalle tarve tulevassa kodinhoitohuoneessa, mutta sinne mahtuisi vain se pienempi ja jotenkin sen pienen kohdalla on hinta vielä ollut esteenä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu eivät nuo ilmaisia ole. Mutta onhan tuo monikäyttöinen, eteisestä joskus voi siirtyä makkariin tai kodinhoitohuoneeseen yms. Vähän sellainen ikihankinta. :)

   Poista
 4. Olohuoneen matoksi voin suositella Linie Designin mattoja, meillä on ihana villainen Sirius olohuoneessa, tykkään kovin! Eteisessä meillä on vain k-raudasta ostettu, olikohan Vallilan, tummanharmaa kuramatto. Ihan siisti ja hoitaa hommansa eli nappaa kurat jo ovelle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sini!! Meillä olohuoneessa tällä hetkellä on Linie Designin käsinkudottu paksu villamatto. Olen tykännyt siitä kovin, mutta kuteet ovat alkaneet purkautumaan ja pohjan liimaukset aukeamaan. En ole laatuun ihan tyytyväinen. Tiedä onko meillä jokin maanantaikappale?! Onhan se toki kyllä ollut meillä jo neljä vuotta..

   Poista
  2. Meillä on ollut tuo Linie Designin 100 % villaa oleva matto olohuoneessa nyt 1,5 vuotta, ja näyttää edelleen ihan uudelta! Vähän siitä edelleen irtoaa nukkaa, mutta muuten käytön jälkiä ei näy. Toivottavasti tälle ei käy samoin - isokokoinen matto kun ei ollut mikään halpa! Tässä ei kyllä taida olla liimauksia kuin päissä, on siis käännettävä/kaksipuolinen. Kannattaahan sitä ainakin ottaa yhteyttää Linie Designiin tai maahantuojaan ja kysäistä, onko tuo ihan normaalia? Tietysti noin vanhalla matolla ei enää liene kuluttajansuojaa, mutta ainakin vastauksen voi saada!

   Minä etsin pitkään sopivaa, tyyliltään ajatonta ja kestävää mattoa, eikä paljon vaihtoehtoja löytynyt. Woodnotesin matot ovat ihania, mutta tooosi kalliita enkä sitten tiedä käytettävyyden kannalta, miten paperinaru kestää. Siinä vaihtoehtoni taisivat ollakin ;) Toivottavasti keksit jonkun ihanan ja kestävän maton tilalle!

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Proudly designed by Mlekoshi playground