Vastuullisempaa sisustamista by Anttilan Anno Collection

22. marraskuuta 2012


Kävin viime viikolla pitkästä aikaa Anttilassa hakemassa lankoja. Samalla jäin kiinnin kodin osastolle; yksi kulmaus etenkin oli täysi kaikenlaista ihanaa sisustustavaraa. Merkki oli Anno ja mm. lakanat jäivät mieleeni pyörimään. Lakanaosastoa kun pitäisi kasvattaa ja siellä oli paritkin kivan näköiset ja kohtuuhintaiset setit. 

Eilenpä postiluukusta sitten pärähti sekä Anttilan että KodinYkkösen kuvastot ja molemmissa oli tätä Annoa. Todella samantyylisesti stailattuja kuvia kuin esim. Tanskalaiset House Doctorin ja Bloomingvillen esitteet ovat pullollaan. Tätä oli ihan Googlattava lisää, koska todella kiva nähdä, että Anttila on uudistanut valikoimaansa näin ajan henkeen ja mikä parasta, edelleen säilyttäen huokeat hintansa! No mutta eipä tässä vielä kaikki, vaan ihan se paras osa on vasta tulossa. Annosta Keskon sivuilla kerrottiin näin:

"Uudistuneet Anno-tuotteet on suunniteltu kestämään aikaa 

Tuotteissa käytetään kierrätysmateriaaleja ja pyritään minimoimaan pakkausmateriaaleja. Tuotannossa suositaan lähialueita. Anno Collection -tuotemerkin suunnittelussa lähtökohdaksi muotoutui hyvin aikaa kestävä mallisto, joka korostaa arjen ihanuutta ja skandinaavista ajattomuutta.

...... Esimerkiksi Annon Kupla -pullovaasi on valmistettu kierrätyslasista ja uudet Anno Collection -paperiservietit valmistetaan Kotkassa Suomen Kerta Oy:ssa. Myös Anno Rehti-huopa on valmistettu osittain kierrätyskuiduista, samoin kuin kierrätetystä puuvillasta valmistetut keittiötekstiilit Aika-sarjassa."
 Koko jutun voi lukea Keskon sivuilta tästä. 

Että siis kestävää kehitystä tukeva tuotesarja. Vastuullisesti tuotettu, luonnonmateriaaleja suosiva ja laadukas! Ihan loistavaa! Todellakin aion hankkia ne miettimäni lakanat ja jossain vaiheessa kun kukkaro sallii, niin Annon Pandora-matonkin. Se on on kuin tehty meidän keittiön pöydän alle jonne mattoa on katseltu, mutta sopivaa ei ole löytynyt. Harmaa-valkoinen Pandora olisi kuin nakutettu, eikä isoksi villamatoksi hintakaan huimaa päätä. Myös tuotannosta on kerrottu jokunen sana tuossa edellisessä Keskon koko jutussa. Musta tuli just Anttila-fani! :-) Ja tässä kollaasi Anno Collectionin lempparituotteistani, KAIKISSA (paitsi tuosta rahista en tiedä?!?) käytetty luonnon- tai kierrätysmateriaaleja. Näiden lisäksi nuo sulka-aiheiset tekstiilit on tooosi kivoja, niitä ei vain taida olla vielä myynnissä.Kuvat: Kodin Ykkönen ja Kesko

3 kommenttia:

 1. Ihania tuotteita. Kiitos vinkistä, tiedän mitä ostan joululahjaksi :)

  VastaaPoista
 2. Valmistaako Anno puisen pihakeinun pehmusteiden suojia? Jos niin mistä saa ostaa? Keinun pehmusteet ovat isoja ja niitä on kurja aina iltasella raijata pois keinusta. Olisi kiva jos löytyisi vettähylkivästä kankaasta tehtyä kuminauhalla varustettua pussia. Siihen voisi mahtua vielä vaikka pihatuolien pehmusteet. Tietääkö kukaan onko tämmöistä valmiina?
  Mukavaa kuivaa kesää toivoo Riitta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Riitta, voi hitsi minä en valitettavasti tuota tiedä, mutta Annon tuotteita saa Anttilasta. Käsittääkseni niitä ei muualla Suomessa myydä. Toivottavasti löydät avun. :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Proudly designed by Mlekoshi playground