By Nordin Hanne Berzantin kotona

19. marraskuuta 2012

By Nord on tanskalainen sisustustekstiilimerkki joka käyttää tuotteissaan luonnonmukaisia materiaaleja. Olen tykästynyt tuotemerkkiin paitsi sen taustalla olevan ideologian vuoksi, niin myös tekstiileissä näkyviin maanläheisiin ja pelkistettyihin kuvaprintteihin. Tekstiilit ovat vain aika arvokkaita enkä ole raaskinut niitä hankkia yhtä heppatyynyä lukuun ottamatta. Lasten lakanat ja tyynyt ovat heppojen rinnalla minun suosikkejani, ehkä baby deer- pussilakanat meidän mantelille kaste- tai joululahjaksi voisi hankkia tai toivoa isovanhemmilta lahjaksi..

Tanskan Feminassa oli merkin omistajan- & suunnittelijan Hanne Berzantin kodista juttu. Hyvin pohjoismaista estetiikkaa edustava koti, viimeisimpien trendien mukaan; vaalea koti jossa mustaa ja ripaus niin trendikästä kuparia. Tekstiilit ovat luonnollisesti tässä kodissa se juttu! Kaunista on!

By Nord -merkistä vielä tämän verran sisustusidea.fi-verkkokaupan sivuilta lainattua: "Tanskalaisen By Nordin avainsanoja ovat yksinkertaisuus, toimivuus sekä amattitaitoinen valmistus. By Nord on kestävän kehityksen asialla ja käyttää tuotteissaan paljon luonnonmukaisesti tuotettuja tai luomumateriaaleja. Yritys on perustettu 2008 ja sen omistaja Hanne Berzant on myös suunnittelija. Pohjoismaiden luonto on monimuotoinen - samalla raaka ja kaunis sekä karkea ja lempeä."

Kuvat: femina.dk via designattractor.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Proudly designed by Mlekoshi playground