Uusin villitys olohuoneessa / living room

1. kesäkuuta 2014


Olohuoneemme kaipaisi päivitystä. Ideoita olisi tänne kyllä vaikka kuinka, mutta rahaa niiden toteuttamiseen ei. Uumoilemani muutos kun olisi todellakin kokonaisvaltainen. Hah, no joskus sitten. 

Piristystä sen verran, että hankin Eukalyptuspuun. Ko. kasvin oksia on monesti meillä maljakoissa ihan sellaisenaan. Tuppaavat kuivumaan hyvin ja ovat sellaisenaan oikein kivan näköisiä, mutta tuoksu on mielestäni aika epämiellyttävä. Katsotaan pysyisikö tämä ruukkukasvi tuoreen näköisenä ja tuoksuisena hieman pidempään. Lisäksi kaivoin vanhoja tyynynpäällisiä varastosta; nuo mustavalkoiset sekä valkoiset pellavaiset. Kesälookia haetaan vielä.

Tuosta paperipussista tuli mieleen tämä hauska Vauva-palstan keskustelu "viimeisimmistä sisustusvillityksistä" jonne näin minunkin blogin linkittyneen. Siellä Vauva-palsta tyyliseen tapaan ihmiset ruotivat tällä kertaa näissäkin kuvissa näkyvää kierrätyspaperista valmistettua paperipussia. Erittäin huvittava keskustelu. Kyllähän toki tuon sijasta esim. multainen perunasäkki kävisi mainiosti meidänkin eteiseen kaulaliinojen tai olohuoneeseen lehtien säilytykseen. Hah. Täytyy muistaa tuo mahtava ja kustannustehokas idea. Hyvä ihmiset ja sananvapaus, järjenkäyttö on toki sallittua. :-)

/

Some photos from our living room. 

20 kommenttia:

 1. Mä välttelen noita keskustelu palstoja -kun meno on niissä näyttää olevan aika villiä :)
  Mukavaa sunnuntaita.

  t.Sanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo niin yleensä minäkin. En nyt halua arvostella ja tosiaan arvostan sananvapautta, mutta yleensä tietyn tyyppiset ihmiset niissä jaksaa hengailla ja nurista. Minua lähinnä huvittaa. Tuo keskustelu oli juuri niin sitä itseään, hahah. Kateellisten panettelua sanon mä. Kivaa viikkoa Sanna! :-)

   Poista
 2. Voi hyvänen aika mikä keskustelu! Jatkuvasti saa ihmetellä eri yhteyksissä tätä suomalaisten tarvetta arvostella toisia, toisten pukeutumista, sisustusmakua, hankintoja jne. Saavat varmaan niin hyvän mielen tuosta jauhamisesta. Minäkään en keskustelupalstoille viitsi kurkkia, ei ole sen väärti. Nautitaan me sillä aikaa näistä ihanista paperipusseista, lasipurkkikynttilöistä ja tekstitauluista, kun toiset käyttävät aikansa meidän sisustusvalintojen arvosteluun. :)

  Niin juu, ja oikein kivalta näyttää teidän olkkarissa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri näin. :) Muut sisustaa perunasäkkien pakkauksilla, me toisenlaisilla paperipusseilla. Jokainen tyylillään. Hahah.

   Poista
 3. Mistä löydät eukalyptuksen oksia Helsingissä? Olen kysynyt monesta kukkakaupasta, mutta myyvät eioota. :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hkin keskustan alueelta kyllä olen aina löytänyt. Kampin kukka on mun oma luottokauppa ja siellä on ollut aina - ainakin just silloin kuin minä olen kysellyt. :)

   Poista
 4. Olet selvästi "saapunut", kun sisustusratkaisusi ovat päässeet Vauva-lehden keskustelupalstojen ruodittavaksi :) Onhan se huvittavaa, ja sillä asenteella tuollaiset ketjut tosiaan kannattaa ottaakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahahah. Joo todella "saapunut". :) Onhan se kyllä ihan kiva, että blogi on jo noteerattu, sielläkin. :D

   Poista
 5. Hah hah mikä keskustelu! :D
  Teidän olkkari on niin nätti. Mun pitäisi kanssa käydä hakemassa muutamat pellavatyynynpäälliset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D
   Kiitos ihana. Nuo pellavat ovat kyllä niin kivoja ja jotenkin niin kesätekstiilejä (vaikka meillä käytetään niitä kyllä aina muutenkin). H&M:n pellavien laatua voi kyllä kiitellä!

   Poista
 6. Täältäpäs löytyi kaunis blogi! Uusi lukija ilmoittautuu. :) Ja ihan höpöhöpö-keskusteluita tuommoiset, kertoo vain ihmisen omasta kurjuudesta jos tuollaisia alkaa keskustelupalstoilla ruotimaan. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivaa, kiitos Kristiina ja tervetuloa mukaan! :-)

   Poista
 7. Hei, minunkin blogini on samassa mielenkiintoisessa keskustelussa noteerattu linkillä, voi jee. Sehän tietää lisää lukijoita... Kiitos!

  VastaaPoista
 8. Tuo pussi on hieno ja olen aikonut ostaa sen jo pitkään.nuo av mammojen keskustelut ja linkit kannattaa jättää täysin huomiotta.

  VastaaPoista
 9. Suomalainen kateus! Thats it :D Kiva blogi sulla.

  VastaaPoista
 10. Meiltä löytyy tuo sama Paolo taulu, tosin tuohon teidän ympäristöön se kyllä istuu paremmin. Näitä kyllä jaksaa ihailla vaikka kuinka!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo itsekin tykkään niistä. Ylipäätänsä mustavalkoinen valokuvataide on mieleen.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Proudly designed by Mlekoshi playground