Jack keittiössä / Jack in the kitchen

4. kesäkuuta 2014


Tuo yksi sunnuntai ja pari tuntia omaa aikaa. Mies jossain ja lilleman päiväunilla. Kietaisen essun ympärille ja alan laittamaan ruokaa. Ensin hieman suunnitellen ja uuteen muistikirjaani asioita ylös kirjaten. 

Kuten kerroinkin, olin toissa viikolla lomalla Lontoossa. Ah, ihana hektinen Lontoo, kaikkien kulttuurien suloinen sulatusuuni, jonne myös lompakon sisällön niin helposti saa sulamaan. Shoppailuja, kulttuuria, ruokaa ja Pimm's. 

Jack Nicholson julisteena on minulta hyvin erikoinen valinta, sen paikka keittiössä on ehkä vieläkin erikoisempi. Mutta sinne se Lontoosta kotiutunut David Baileyn valokuvaama Nicholson päätyi. En ole koskaan erityisemmin pitänyt henkilöstä. Olen kyllä ihaillut herran karismaa ja persoonallista ilmeikkyyttä. Jostain syystä National Portrait Galleryssä pidetyssä David Baileyn valokuvanäyttelyssä kuitenkin ihastuin tähän kuvaan. Kuten kyllä niin moneen muuhunkin, mutta Jack pääsi nyt kotiinkin asti. Myös ikoni Kate Moss kotiutui muistikirjan kannen kuvana. Ehkä kornia, että se sai sisäänsä ensimmäisenä sinappisten kevätkananpoikien reseptin. Lisukkeena salotti-, valkosipuleita ja uusia perunoita. Söisiköhän Kate moista? ;-)

/

Photos from last sunday.

6 kommenttia:

 1. Hyvän näköiset eväät! Ja Jackin katseen alla ei varmaan voi huonoa ruokaa laittaakaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos AnuElina. Jack on aikas pop. Onnea muuten uuteen kotiin!!! :)

   Poista
 2. Mahtavia kuvia :) Satutko tietämään, saako niitä Suomesta tai tilattua Suomeen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kamu. :) Voi hitsi, en valitettavasti tiedä.. Tuo näyttely Lontoossakin on jo loppunut. Mutta ehkä Googlettamalla löydät avun? David Baley siis valokuvaaja.

   Poista
 3. Onpa hauska kuva! Teillä on myös toooosi kaunis keittiö eikä loputkaan kodista kylmäksi jätä. Sulla on myös jotenkin aivan ihana tunnelma sun kuvissa :)

  http://muotopuoliblog.blogspot.fi

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Proudly designed by Mlekoshi playground