Terassille / Outdoor living

8. heinäkuuta 2014

1 / 2 / 3 / 4 / 5

Ihanat helteet. Nyt kelpaa nautiskella.. Meillä kotona ei ole omaa terassia, saati parvekettakaan, mutta kaksi vanhempiemme kesäpaikkaa meillä onneksi on. Saamme kesäisin siis nauttia ulkona oleilusta, grilliruoasta, terassilla syömisestä yms. Keräsin pienen inspiraatiokollaasin muutamista kivoista ulkojutuista joita haaveissani olen pyöritellyt. Kunnon aurinkotuoli "sunbed" on ollut toiselle kesämökillemme toivelistalla jo pitkään ja tässä malliltaan olisi kiva vaihtoehto. Massiivitiikki kestäisi myös hyvin Suomen kesän säävaihtelut. Tuohon vain kunnon iso aurinkopatja & vähän pienempiä tyynyjä niin avot. Kyllä kelpaisi köllötellä. Tosin kukkaro ei anna tälle periksi, mutta teoriassa I would say yes.

Purjekankaalla varustetut ohjaajan tuolit ovat olleet jo pitkään suosikkejani myös. Joku muistikuva tällaisista on jäänyt lapsuudestakin.. Olisikohan mummon mökillä ollut tuon tyyppiset. Ovat kivat ja kevyet. Kyllä niillä kelpaisi harjoittaa uimavalvojan hommia mökin rannassa. Ja miksei istustella kaupunkikodin pihaterassillakin. 

pic via
Pidän vanhoista rustiikkisista ruukuista ja sellaisia hankkisin omalle pihalleni sitrus-, oliivi-, viikunapuiden sekä yrttien kasvualustoiksi. Ja teltta pitäisi ommella aurinkosuojaksi lillemanille. Kiva tuo Granitin valkoinenkin, mutta enpä taida satasta raaskia maksaa.. Ehkä Asikkalan mökille tuollainen kuitenkin täytyy vielä tänä kesänä tehdä.

pic via
Aurinkosuojaksi omalle terdelle/mökille haluaisin tuollaiset valkoiset kangas-"leijat". Sellaisetkin voisi tehdä ehkä itse? Nyt on muuten blogeissa ja parin tutun FB-feedissäkin näkynyt puulavoista tehtyjä ulkokalusteita. Todella hienoja useimmat. Sellaisen voisin minäkin kuvitella askartelevani jos vain tilaa löytyisi. 

Mutta nyt, ulos aurinkoon jälleen. Mökin terassille. :)

/

Dreaming about my own terrace..
3 kommenttia:

 1. Tuollaisista purjekankaasta tehdyistä kangasvarjoista haaveilen ihan hirmuisesti! <3 Pitäisi vaan ensin olla se terassi tai patio, mille tuollaisia viritellä. Kauniita tuotteita olet kollaasiin valinnut!

  VastaaPoista
 2. Ah, mä oon kans haaveillut tuollaisista ohjaajantuoleista, parvekkeelle sopisi niin loistavasti, ja kun eivät ole käytössä, niin menevät pieneen tilaan... Hmm, pitääkin laittaa uudelleen harkintaan. :)

  VastaaPoista
 3. Looove the collage! I bet your terrace will turn out amazing! Have fun <3

  X, K

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Proudly designed by Mlekoshi playground