Pit stop at home

15. heinäkuuta 2014


Ihanaa olla kotona. Omalla sohvalla. Reilu viikko vietettiin merenrannalla, seuraavaksi suuntaamme Päijänteen järvimaisemiin. Onni on kaksi kesäpaikkaa ja vielä niin erilaisia toisistaan.

Postimies soittaa kahdesti pyörii televisiossa taustalla, tekisi mieli lasi viiniä. Ihana, ihana loma!! Toivottavasti teidän heinäkuu on sujunut yhtä mukavissa merkeissä, lomaillen tai muuten nautiskellen?

Olohuoneessa ehdin tehdä pientä järkkäilyä ennen lomaa. Taulut vaihtoivat paikkojaan ja pellavaa tuli lisää sohvalle. Pellavalakana toimii ihanan vilpoisana torkkupeittona. 

/
Pit stop at home. We stay here couple of days and then heading back to the countryside. Bliss. So nice to be at home.

10 kommenttia:

 1. Ihanaa lomailua teidän poppoolle! Me taas vietetään tätä viikkoa pikkutyttöjen kanssa Hki-Espoo-seudulla. Tosin tänään tehtiin päiväretki Fiskarsiin. Meille idän kasvateille kesäinen Helsinki tuntuu myös aika mukavalta vaihtelulta, ihanaa on täälläkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa lomaa Hanna sinnekin. <3 Olenkin blogista seuraillut, olette ehtineet jo vaikka ja missä kans reissailla. Kiva, että Helsinkiinkin vielä ehditte. Nauttikaa olostanne!

   Poista
  2. Kiitos Maiju, varmasti nautimme! Korkeasaarta ja muuta mukavaa vielä luvassa. Ja jossain vaiheessa aion ehtiä sisustusputiikkejakin kiertämään, kaikki vinkit hyvistä sellaisista otan ilomielin vastaan ;)!

   Poista
  3. :-) Just sattumalta bongasin Avotakan listan ja tämän voin allekirjoittaa kyllä. Suurin osa vielä lähikortteleissa punavuoressa. Mokossa myös brunssi/kiva lounas. :) http://www.avotakka.fi/blogit/hulluna-sisustamiseen/helsingin-parhaat-sisustusputiikit

   Poista
 2. Oih, ihana blogi löytyi täältä! Jään ehdottomasti seuraamaan ja instassa olenkin jo kuviasi ihaillut!

  Oikein mukavaa lomaa.

  lloveyourselff.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana, kiitos! Ja tervetuloa, toivottavasti viihdyt matkassa! :)

   Poista
 3. Oi, ihanaa lomaa teille :) Meillä myös mennyt lomaillessa, tosin vain ihan kotona... Sekin on silti mukavaa, kun ei välttämättä tarvitse tehdä mitään, jossei halua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Sinne myös mukavaa, leppoisaa lomaa! Tekemättömyys ilman aikatauluja on parasta, on sitä ihan missä vain. Nautitaan! :)

   Poista
 4. Kaunis kokoelma tauluja! Rauhallinen tunnelma.. Ihanaa lomanjatkoa! Kotona on ihanaa!! :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Proudly designed by Mlekoshi playground