Väliaikaista / temporary

18. maaliskuuta 2014



Hei pitkän tauon jälkeen!! Toivottavasti ette ole ihan kokonaan minua unohtaneet. Blogi on ollut kyllä mielessä, mutta tässä nyt on ollut kaikenlaista. Kuten rikkinäinen kamera, tuhoton kiire, reissuja ja jatkuvaa sairastelua. Aikamoinen yhdistelmä reilun kahden viikon sisään?! Kiitos kuitenkin välissä tulleille uusille lukijoille ja kivoille haasteille joita bloggari-siskot ovat lähettäneet. Niiden kimppuun käyn pikimmiten. :)

Kotona ei myöskään em. syistä ole tullut tehtyä juuri mitään. Mutta muutamat huonekalut ovat kyllä ehtineet välissä vaihtua. Järkkäilyt ovat täysin kesken, mutta nappasinpa nyt kuitenkin muutaman kuvan yhdestä uudesta tulokkaasta. 

Tiirinkosken Tehtaalta tilaamani House Doctorin tarjoiluvaunu saapui pari viikkoa sitten. Ja ihan itse ihanien putiikin pitäjien toimittamana kotiovelleni. Tuosta vaunusta olen jo tovin haaveillut ja nyt se haave vihdoin piti toteuttaa. Oih ja voih, että se onkin upea. Nyt päälle on läiskäisty vähän mitä sattuu, mutta pidän tästä raikkaan mustavalkoisesta tunnelmasta. ;) Ei aikaakaan kylläkin kun se vaihtuu.. Ja sitten esittelenkin vaunun tarkemmin.

Vaunun tullessa myös samaisella seinustalla olevista tauluhyllyistä karsin kaksi. Väliaikaisesti tilalle pääsi RK Designin Cross-juliste. Sekin väliaikaisissa kehyksissään. Paljon siis vielä väliaikaisia ratkaisuja. Toisaalta tällainen "välitila" on hauska. Antaa luovuudelle tilaa ja tiedä mitä tässä vielä keksiikään. Suunnitelmat saavat elää. Ja halleluja, niin muuten elän rajun influenssan jälkeen taas minäkin!

Kuullaan pian!

/
Hey for a long time!! A couple of weeks have passed in the middle of chaos.. I have been very busy and then also very sick. At the home there has not happened just about anything, but a few pieces of furniture have swapped. Still life is now just some random stuff. Everything is temporary.

22 kommenttia:

  1. Haavekuvissa olen tuollaista vaunua meille myös ajatellut, mutta en edes tiennyt mistä lähteä etsimään. Kiitos siis tästä, taitaa lähteä samainen vaunu tilaukseen! :)

    Ja sama vika, blogi roikkunut hunningolla, kun toista rundia kiertää vatsatauti. :( Tsemppiä sinne kiireen keskelle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oh nou. Tsemppiä sinne vatsataudin kanssa.. me on sairastettu sekin. Ei kiva. Paranemisia! Ja ei kun vaunua Tiirinkoskelta tilailemaan. :)

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Niin on! Tekisi mieli melkein siivota se tyhjäksi ja katsella vain sellaisenaan. :)

      Poista
  3. Pitää myös mennä tsekkaamaan vaunu, aika paljon samaa näköä kuin Ikean Vittsjö sarjassa, ihana ♥ Mutta minne, siinä vasta pulma :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, en tiedä onko Tiirinkoskella niitä hypisteltävänä. Katsoin House Doctorin kuvastosta sen ja kysyin meilitse voisivatko tilata. Luottokaupassa mahtava palvelu! :)

      Poista
  4. Upea vaunu! Mutta kiinnitin kyllä eniten huomiota noihin ihaniin marmoriesineisiin vaunun päällä! T. Marmorisen suolasirottimen tänään kirpparilta eurolla löytänyt onnellinen ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :-) Juu kirpparilta on nuo meidänkin marmoriset tuikkukupit. Ja keittiön puolella pari muutakin marmorijuttua. Kasari rules! ;-)

      Poista
  5. Meillekin on haaveiltu tarjoituvaunua, tästä mallista en tiennytkään. Olen itse katsellut Normann Copenhagenin vaunua, mutta budjetti ei anna myöten tällä hetkellä. Saatan vielä koluta Tampereen kirpparit läpi, jos vaikka tapahtuisi ihme...:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin yritin ensin kirppareilta ja kierrätyskeskuksista koluta. Oli mielessäkin kirkkaasti millaisen olisin halunnut. No, lopulta taivuin tuohon pitkäaikaiseen haaveeseen. Uskon, että se on niin monikäyttöinen ja tulee varmasti kulkemaan matkassa lopunikää (toivottavasti kestää lasitkin ehjinä :)).

      Poista
  6. Näyttääpä kauniilta ja tuo cross se on ihana sekin edelleen!! Hyvähyvä, jos tauti on jo voiton puolella, itsekin kalastin pienen flunssan taas reissusta itselleni, tosin sellaisen, jonka kanssa pystyy vielä hyvin elämään. Sairastelu + pienet lapset ovat vain aika armoton yhdistelmä. Toivottavasti sulla on ollut hoitojoukkoja, että oot saanut huilia rauhassa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Hanna! Voi kurjuus, että sielläkin taas lenssussa. Onneksi on juu apujoukkoja ollut = mies! Raukkaparka saanut pyörittää koko taloutta yksinään monta päivää. No, kasvattaa vain..tai jotain.. ;-D Paranemisia!!

      Poista
  7. Vaunu on aivan mielettömän kaunis! Salaa itse haaveilen tarjoiluvaunusta. Saapa nähdä, sorrunko :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, se on kyllä upea. Sain niin kivan alennuksen, että oli pakko tällä kertaa sortua. :)

      Poista
  8. Apua kuinka kaunista, sekä vaunu että sen päällä oleva asetelma ♥

    VastaaPoista
  9. Vaunua olen minäkin haaveillut keittiöömme - käy teille tosi hyvin :)
    Mukavaa viikkoa

    VastaaPoista
  10. Vastaukset
    1. Iik, eikö. Nyt tuntuu jo, ettei paikka sille anna riittävästi oikeuksia. Katsotaan kuule onko kohta järjestyskin jo muutettu sen vuoksi. ;)

      Poista
  11. No kyllä näyttää vaunu hyvältä. Lisää kuvia kiitos :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, kiitos. Kuvia laittelen varmaankin vkonloppuna lisää. :-)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Proudly designed by Mlekoshi playground