Time is now

5. elokuuta 2014


Lomareleet ovat narikassa. Niiden myötä myös blogini on jäämässä tauolle. Ennakoimaton tauko on venähtänyt jo nyt odotettua pidemmäksi ja nyt plateful of love jää hieman pidemmäksikin aikaa telakalle. Ei lopullisesti, mutta siksi aikaa kunnes inspiraatio ja aika antavat taas enemmän myöden. Nyt elämässä on niin paljon kaikkea muuta. Tämä voi kestää kaksi viikkoa, kaksi kuukautta tai kaksi vuotta. Who knows. 

Instagramissa jatkan @maijulag nimellä sekä Pinterestissä uneton ja levoton pinnailee ahkerasti edelleen. :-) Lisäksi facebook.com/platefuloflove jatkaa eloaan, nyt viriilimpänä. Tulen jakamaan siellä linkkejä, insta-otoksia, inspiraatiota yms.

Upeaa loppukesää ihanat. <3

Maiju

//

As you have noticed I've had a blog-break. Now I decided to continuing it more. Maybe two weeks, two months or two years. Who knows. But now I just need to focus other things. As much I love this hobby and you readers of course. You can still find me from Instagram @maijulag and on Pinterest as well. Also facebook.com/platefuloflove will be more lively. I'll share there links, inspiration, instapics etc.

Have a great summer. <3

Maiju

2 kommenttia:

  1. Mukavaa taukoa ja nautinnollista elokuuta :)

    VastaaPoista
  2. Simply wish to say the frankness in your article is surprising.Thanks for sharing.
    clipping path

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Proudly designed by Mlekoshi playground