Makuuhuoneessa, inspiraation kadotuksessa / bedroom snapshot

27. huhtikuuta 2014


Kuvat päivitetty. Sunnuntain pikaotos iPadin Installa... Kameraongelma ratkaisematta. Höh. Pahoittelen siis todella huonolaatuista kuvaa.  Makuuhuoneessa vaihtui taulu; daami muutti olohuoneeseen ja New York-poster makkariin. Olen jotenkin kyllä ihan kyllästynyt näihin julisteisiin. Nykyään jokaisella samat posterit.. Muutenkin sisustusähky, kyllästyttää kaikki kodin tavarat. Eilen järkkäilin paikkoja, mutta sitten se inspiraatio jälleen loppui yhtä nopeasti kuin alkoikin. Jotain uutta kaipailee hän.. tai itseasiassa jotain uusvanhaa. Kaiken tämän kliinisyyden keskelle saisi tulla enemmän särmää ja syvyyttä.

Mutta sisustusongelmat hetkeksi sikseen ja seuraavaksi ulos aurinkoon. Mitä teidän päivään? Onko muita inspiraation kadottaneita? Mitä lääkkeeksi?

/

Insta-snapshot from our bedroom.

12 kommenttia:

  1. Jos päätät tosiaan kyllästyä, niin täällä olisi New Yorkille halukas ostaja. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :-) Hyvä tietää Sandy. Minulta itseasiassa löytyy toinen New York-kaapista, siinä on yläosassa paperi vain vähän "rutussa". Siitä voisin luopua erittäin huokeaan hintaan jos kiinnostaa? Laita meiliä niin voin pistää kuvia tulemaan platefuloflove@gmail.com

      Poista
  2. Onhan se inspiraatio joskus kadoksissa, mutta pieni visiitti jonkun toisen kodissa, nojatuolimatka Pinterestiin tai Instaan, kaupunkikierros toisella paikkakunnalla... hiukan etäisyyttä.. ja omaan kotiin on taas kiva palata.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No totta kyllä turiset. Eiköhän se tästä taas. :)

      Poista
  3. Kierros kirppareilla ja kierrätyskeskuksissa saattaa auttaa! Kevät / kesä on myös roskalavojen kulta-aikaa, sieltä sitä kontrastia löytyy :) Julisteahdistuksen ymmärrän täysin: ihastelen samoja julisteita blogeista ja lehdistä mutta hankin harvoin, koska niillä ei ole henk koht merkitystä. Siksi meillä vielä seinät tyhjät, vie aikaa että saa sopivan setin aikaiseksi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jes, kierrätyskeskuskierros onkin listalla. Meillä New York hankittiin koska se on yhteinen matkahaaveemme; siis mies on käynyt, mutta että vallan yhdessä päästäisiin ilman lillemania. Silloin niitä ei vielä näkynyt joka paikassa. Sama Roversin julisteissa tai siinä suuressa naisessa joka meillä on.. No näin se menee, eikä haittaa, nyt vain kyllästyttää jo. :-)

      Poista
  4. Ymmärrän julisteähkyn ja inspis puutteen! Jotain vastaavaa täälläkin oli koko lopputalven. Eihän sen kodinlaiton aina tarvikaan inspiroida, välillä saa ihan vapaasti inspiroitua jostain aivan muusta. Kyllä se sieltä tulee taas, sen voi laukaista aika pienikin kuva tai vaikka yksi väri jossain paperin nurkassa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Anna. Näinhän se täytyy ajatella.. Olen tosiaan inspiroitunut tässä välissä ihan muista asioista. Ne vain eivät ole kuuluneet blogin aihepiiriin.. tai no ehkä tätäkin voisi laajentaa. Täytyykin miettiä?! :) Aurinkoista loppuviikkoa!

      Poista
  5. Täällä myös inspiraatio hieman hakusessa. Onneksi on järkkärikamera nykyään (toimii myös) joten saa nykyään otettua parempia kuvia.
    Mukavaa vappua!

    terkuin. Sanna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tsemppiä ja onnea inspiraation löytämiseen. Minulla se edelleen vähän hukassa. Höh. Nyt vapun viettoon! :)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Proudly designed by Mlekoshi playground